• Ново
Компютърен вентилатор SOLUSTRE Компютърен вентилатор въртящ се Кабел на вентилатора Черно Охлаждащ Пин Адаптер Конектор на Захранването на Процесора за Удължител Сп?

Компютърен вентилатор SOLUSTRE Компютърен вентилатор въртящ се Кабел на вентилатора Черно Охлаждащ Пин Адаптер Конектор на

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Сплитер на процесора : Удлинительный кабел на вентилатора, преносим пластмасов професионален кабел сплитер фен, тел за охлаждане на вентилатора на процесора на компютъра PCКабел на вентилатора : дава възможност за свързване на 4-пинов вентилатор за охлаждане на уреда за захранване.Сплитер фен на корпуса на КОМПЮТЪРА : разширяване на 4-битов / 5-битово 3-контакт / 4-контактен интерфейс на вентилатора за решаване на проблема с интерфейс на дънната платка и централизирана обработка на кабели на вентилатора.Сплитер вентилатора на компютъра : подарък за вашия приятел, и на семейството.Кабел-удължител на Дърва : кабел-интерфейс адаптер решава проблема с недостатъчния компютърен интерфейс, който показва, тахометър.Пратката включва 1 х кабел за удължаване Функции-Позволява да се свържете с 4-пинов вентилатор за охлаждане на удлинительному кабел за захранване. - интерфейсния кабел-адаптер решава проблема с недостатъчния компютърен интерфейс, който сочи кабел на вентилатора оборотомер.Свързващ кабел-адаптер - интерфейс pwm е свързан към интерфейса на вентилатора на процесора, дънната платка, както на първия порт е на специален интерфейс на вентилатора на процесора.Интерфейси FAN1 / FAN2 /FAN3 / FAN4 представляват газа мощност на вентилатора на компютъра с pwm-интерфейс. -4-пинов кабел за вашия приятел, и на семейството. - Материал : сплитер процесор от метал и пластмаса. - Разширение на 4-битов / 5-битово 3-контакт / 4-контактен интерфейс на вентилатора за решаване на проблема с интерфейс на дънната платка и централизирана обработка на кабели на вентилатора Ивица на колектора на вентилатора на процесора. - Цвят : черен ивица на вентилатора на компютъра - Размер : 37x6,5x6 удължител сплитер.Описание на продукта 4-пинов кабел е Точно дизайн ще осигури своята практичност в работа с висока производителност.Кабел на вентилатора,, Този елемент е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване. сплитер вентилатора на компютъра е Лесен за употреба и инсталиране с дълъг срок на служба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория