• Ново
Healeved Инструмент За Подстригване на Коса с Детски Инструменти Безжични Машинки За Стригане Детски Машинки За Стригане Инструменти за Домакинството Детски Комплек?

Healeved Инструмент За Подстригване на Коса с Детски Инструменти Безжични Машинки За Стригане Детски Машинки За Стригане

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ABS + Неръждаема стоманаМашинка за подстригване за коса за деца - Изработени от висококачествена ABS-пластмаса и неръждаема стомана, здрав и практичен.Детска МАШИНКА за подстригване за КОСА - той е лесен за използване и експлоатация, осигурява голямо удобство на вашето дете.Детска машина за подстригване на коса-Безжичната акумулаторна батерия за по-удобно използване навсякъде в сайта.МАШИНКИ ЗА ПОДСТРИГВАНЕ на КОСАТА - Мощен, по-устойчива, стабилна и безопасна козметика.ДЕТСКА машина за подстригване на КОСАТА - тази детска машина за подстригване се предлага с USB зареждане. ABS + Неръждаема стомана.Машинка за подстригване за коса за деца - Изработени от висококачествена ABS-пластмаса и неръждаема стомана, здрав и практичен.Детска МАШИНКА за подстригване за КОСА - той е лесен за използване и експлоатация, осигурява голямо удобство на вашето дете.Детска машина за подстригване на коса-Безжичната акумулаторна батерия за по-удобно използване навсякъде в сайта.МАШИНКИ ЗА ПОДСТРИГВАНЕ на КОСАТА - Мощен, по-устойчива, стабилна и безопасна козметика.ДЕТСКА машина за подстригване на КОСАТА - тази детска машина за подстригване се предлага с USB зареждане. Осъществяване на списък 1 х машина за подстригване на коса 1 х гребен 2 х ограничителен гребен 1 х кабел за зареждане Характеристики -Цвят : светло зелен детска. -Напрежение : 100-240 за бебета -Материал : ABS и за подстригване от неръждаема стомана за деца. -Мощност : Машина за косене 5 W -Време на работа : 60 минути Аксесоар за рязане Размер : около 17,00 X4,00 X4,00 см /6,68 X1,57 X1,57 инча за бебета. -Честота : 50 Hz Детска машина за рязане -Време за зареждане : 2 часа Детски клипърс - заоблени и приятни за кожата, което прави процеса на рязане безопасно и удобно за бебета Безжична прическа. инструменти за деца - Безжичната акумулаторна батерия за удобно използване навсякъде Безшумен машинка за подстригване. - Можете да го споделите със своите приятели, семейство и колеги, Новороденото бебе. - керамична корона може лесно да се прекъсне медна тел, без да вредят на детски комплект за рязане. - Изработен от ABS-пластмаса и неръждаема стомана, е трайна за доношенного дете. Информация за товареbaby Trimmer Това е детска машина за рязане, гладка повърхност, удобна за употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория