• Ново
Зарядно устройство за контролер MoKo PS5, Док-станция за зареждане на контролер на Sony Playstation 5 Dualsense с led индикатор, Аксесоари За Бързо зареждане на контролера Dual USB, Чере?

Зарядно устройство за контролер MoKo PS5, Док-станция за зареждане на контролер на Sony Playstation 5 Dualsense с led индикатор,

Rating 
BGN 14.99

Сума
Налично за поръчка

?【Бързо зареждане На 5v / 2 А】 Той може да зарежда 2 контролер с интерфейс Type-C едновременноСамо при напрежение на входния източник на захранване не по-малко от 5 / 2 И контролери могат да бъдат напълно заредени за 4 часа. Забележка : Когато мощност дръжки PS5 над 80%, ако контролер извадете и след това се свържете към източник на захранване, зареждане на контролера е невъзможна поради защита на батерията.Можете да продължите да зареждаме само в случай, че писалка заредена на по-малко от 80%. ?【Отлична защита】, Благодарение на вградения чип защита, тази докинг станция за зарядното устройство поддържа защита от претоварване от протичането на ток, напрежение, прегряване и презареждането.Зареждайте вашия контролер за безопасно и сигурно.Ниска консумация на енергия в режим изчакване, енергоспестяващ и защита на околната среда. ?【Led индикатори】 Идва с две интелигентни светодиодни индикатори за ясна индикация на състоянието на зареждане.Червен индикатор свети по време на зареждане, зелен - при пълно зареждане. ?【Компактен 1 х Кабел за зареждане; 1 х Ръководство на потребителя (стенен адаптер в комплекта не са включени).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория