• Ново
MESSIYO Детски Тъканни Книги, Детски Играчки за деца, Детски Книги, Книги-Кринки, Пищалка Вътре, Органайзер за съхранение на меки играчки (Розово, Един размер)

MESSIYO Детски Тъканни Книги, Детски Играчки за деца, Детски Книги, Книги-Кринки, Пищалка Вътре, Органайзер за съхранение на

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Специален дизайн на тъканта, здрав, я лесно се перат Текстурирани тъкани и ярки цветове помагат да се развиват сетивните възприятия на децата. - Тези книги са изработени от памук, с висококачествена слой - гъба (мека). Децата ще се зарадват на цветни снимки и меки страници. Тази атрактивна серия забавлява децата и ще им даде преднина в обучението.Детски книжки от плат, детски играчки за деца, детски книги, книги-кринки, пищалка вътре, органайзер за съхранение на меки играчки, материал : мека кърпа, цвят : многоцветен Размер : 12 см. * 12 см * 2 см Категории модели : Транспорт, професия, храна, животни, селскостопански животни, морската флора и фауна (както е показано на фигура) е Подходяща за деца от 0-12 месеца Характеристики : -Текстурирани тъкани и ярки цветове помагат да се развиват сетивните възприятия на децата.-Специален дизайн на тъканта, здрав, моющийся, него не е лесно да се носи.-Тези книги са изработени от памук, с висококачествена слой-гъба (меки) -Децата ще се зарадват на цветни снимки и меки страници.Тази атрактивна серия забавлява децата, едновременно като им преднина в обучението.Размер на книги е доста възрастен, а теглото е много малко. Всяка книга купон, дори предната и задната корици, общо 12 броя на страницата, представлява отделна фигура, тези снимки ще помогне на бебето по-рано се опознаете този пъстър свят!Тази мека книжка - умна приказка на нощ за най-малките.Предната и задната корица на всяка книга, снабдени с трайни хартия. (Усеща се ще издаваться пластмасови шумоленето на хартия, основната функция на която привлече вниманието на детето.)В рамките на страница 2 във всяка книга има звукова бутон.Пратката включва : 6 х книги за бебешко легло от плат.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория