• Ново
YZDMZBH Накрайник за душ, малка четка срещу Запушване, четка за почистване на пропуски в порите, няма драскотина вътрешна повърхност, Ефективно Почистване, Мултифункц?

YZDMZBH Накрайник за душ, малка четка срещу Запушване, четка за почистване на пропуски в порите, няма драскотина вътрешна

Rating 
BGN 39.67

Сума
Налично за поръчка

★★★ [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН] : Нашата здрава четка за почистване много гъвкава и нейното не е лесно да се прекъснеЧесто се използват у дома не само за един душ в банята, но и за пръскачки кранове в умывальниках, кухненски мивка, умни дюзи за почистване на тоалетни чинии, портове за пренос на данни на телефона и други малки дупки и фуги. ★★★ [НЕ ДРАСКОТИНА, ВЪТРЕШНАТА ПОВЪРХНОСТ] : Просто поставете го в тръбата, се изключете, извадете и измийте.Благодарение на мека, но здрава щетине може да се използва за почистване на отвори, и той не драскотина, вътрешната повърхност.Нескользящая дизайн дръжки с вогнутыми и изпъкнали линии и я прави по-удобни за употреба.Част от тях можете да напусне къщата, част - носите със себе си или да споделите с приятели. ★★★ [ОБИЧАЙНО ПРИЛАГАНЕТО ВКЛЮЧВАТ] : Сламки за почистване на напитки, хранилки за колибри, аэрографы, екшън игли, пистолети-опаковки боя, обзавеждане за татуировки, малки дюзи, клавиатура, шевни машинки, проходи на въглехидрати. ★★★ [ЕФЕКТИВНО ПОЧИСТВАНЕ] : найлон спирала малък накрайник-четка, специално използвани за почистване на пукнатини, ефективно и дълбоко почистване, може дълбоко да прониква в пукнатини и малки дупки за почистване на засоров.Найлон четина позволява ефективно отстраняване на замърсявания от малки дупки в насадке, не уврежда повърхността. ★★★ [ЗДРАВ материал] : Тези четки за почистване са изработени от полипропилен, което ви гарантира издръжливост и гъвкавост.Четината, са изработени от найлон, който едновременно издръжлив и лесен за почистване, притежава голяма гъвкавост, устойчивост на износване и термична деформация.Добре дошли в магазин Chengdong Meizi☛Характеристики : ★ Дизайн на етаж от къща на 10 опаковки row design, вземете по-малко използване, лесно да се съхранява. ★ Найлон спирала малка глава на четка, специално използвани за почистване на цепката, може дълбоко да прониква в пукнатини и малки дупки за почистване на засоров. (Отнася се за отвори с диаметър повече от 0,7 mm) ★ Конструкция с добре разположени четина позволява лесно се отмива частици.★ Здрава, здрава, но мека найлонова четина за почистване.★Идеален инструмент за обработване на отвори от неръждаема стомана, силикон и стъкло.★ Комплект от 10 четки, чудесен подарък за близки и приятели.

Всичко за продукта

10 pieces:
★ Material:
polypropylene, nylon, stainless steel
★ Size:
6cm * 0.8cm
☛ Package Included:
★ 10pcs /20pcs*Shower nozzle cleaning brush:
☛ note:
★ Due to the difference in light and screen, the color of the project may be slightly different from the picture.:
★ Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-2 cm.:
★ If there is any problem with the product, please contact us. :

Подобни продукти в категория