• Ново
Платформа за птичи костур, Дървена Поставка за малки и Средни папагали, Попугайчиков, Попугайчиков, Чинки, Вълнообразни попугайчиков, Аксесоари за клетки, Сектор О?

Платформа за птичи костур, Дървена Поставка за малки и Средни папагали, Попугайчиков, Попугайчиков, Чинки, Вълнообразни попугайчиков,

Rating 
BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

【Предпоставка включва】 птици нощуват * 1, поставка за папагал * 1, воденичен камък за папагал * 1, произволни цветове 【Материал】 поставка за птици е изработена от естествено дърво и гладка повърхност няма да навреди на лапкам птици. камък за човката на папагала е изработена от порест минерал камък, и повърхността може да падне прах. моля, не се колебайте да го използвате за своите домашни любимци. 【Лесно почистване】 поставка за игри parrot гладко полира, така че е много лесно да се почистват и тя трайна използва в продължение на дълго време.бихте могли да ги поставите в клетката, където, според вас, ще им бъде удобно. 【Подходящи птици】 клетка подходяща за разходки и отдих за малки и средни птици като папагали, какаду, чинки, конуры и другите птици с подобни размери.това би могло да послужи като ви даде платформа за хранене на домашни птици. 【Интимно обслужване】 Моля, свържете се с нас, ако се почувствате зле или имате някакви проблеми. 【Предпоставка включва】 птици нощуват * 1, поставка за папагал * 1, воденичен камък за папагал * 1, произволни цветове. 【Материал】 поставка за птици е изработена от естествено дърво и гладка повърхност няма да навреди на лапкам птици. камък за човката на папагала е изработена от порест минерал камък, и повърхността може да падне прах. моля, не се колебайте да го използвате за своите домашни любимци. 【Лесно почистване】 поставка за игри parrot гладко полира, така че е много лесно да се почистват и тя трайна използва в продължение на дълго време.бихте могли да ги поставите в клетката, където, според вас, ще им бъде удобно. 【Подходящи птици】 клетка подходяща за разходки и отдих за малки и средни птици като папагали, какаду, чинки, конуры и другите птици с подобни размери.това би могло да послужи като ви даде платформа за хранене на домашни птици. 【Интимно обслужване】 Моля, свържете се с нас, ако се почувствате зле или имате някакви проблеми. 【Подробности за продукта】 【Размер】7.9 инч 【Тегло】 9,2 унция 【Защо ни убежища и играчки за домашни птици?】 Домашни птици - някои от членовете на нашето семейство.те носят щастие и смях на цялото семейство.те принадлежат към природата.it това щеше да ги глупави и очарователната тъжно в клетка в продължение на дълго време, особено когато сме заети с нещо друго.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория