• Ново
Стартов комплект за бродиране Mozzyyee, Комплекти за бродерия за начинаещи възрастни със собствените си ръце, включително Плат с изображение на Котка, цветни конци, Иг?

Стартов комплект за бродиране Mozzyyee, Комплекти за бродерия за начинаещи възрастни със собствените си ръце, включително

Rating 
BGN 3.49

Сума
Налично за поръчка

Комплект за бродерия на кръстат бод за бродерия : Нашият комплект за бродерия за начинаещи съдържа бродирани тъкани, с разположени шарки, 1 бр пяльцы за бродиране от 7,8 инча (20 см), цветни конци за бродерия, игли за бродерия, с инструкции на английски език.Подходящ за начинаещи рукодельниц : Комплекти за бродерия с релефни представляват модели от плат, които ще са от голяма помощ за начинаещи.Приложен ръководство на английски език, което ще ви научи да се справят с конец за бродерия, за да запълни модели и бродирам композиции.Стираемый : фигура може да отмие след приключване на работа.на всяка бродирани тъкани, причинени си фигура.Фигура, изпълнени със специални мастило, ще изчезне при контакт с вода.Най-добрият подарък : Различни рисунки на котки ярки и наситени цветове, това е подарък за вашето семейство и приятели.Това е наистина важен и специален подарък за завършване на бродерия с ръцете си, с приятели или деца.Изучавайте ръчна бродерия, да се забавляват с бродерия на кръстат бод, направете своя художествен проект със собствените си ръце.Широко приложение : След бродиране можете да го закачите в хола или в спалнята като украса на интериора.Или да бродирам на наволочках, кърпи, раници, синузит платках, рокли - всичко това е добър избор.Характеристики : 1. Пълен комплект за бродиране стартов пакет с всички инструменти, необходими за бродерия 2. На тъкани нанесено цветно изображение, което ще се превърне в чудесен инструмент за начинаещи 3. Рисуване върху плат може да се измие, след като на финала. Пяльцы за бродиране имат месинг регулировочный е на винт, което позволява лесно да задържи плат плътно В комплект за бродиране включва : 1 х кърпа за бродиране с модел 1 х пластмасова пяльцы за бродиране 1 х инструкция на английски език 2 х игла за бродиране цветен конец.Как да се насладите на пяльцами за бродиране 1. Отделно вътрешна дограма от външната. Поставете външната рамка на плосък маса (рамка надолу) 3. Покрийте с външната рамка на плоска бродирани кърпа. (Бродирани по отношение на лицевата страна надолу) 4. Натиснете леко върху вътрешната рамка на външната рамка бродирани кърпа заедно. (вътрешната рамка с лице надолу) 5. Обърнете вышитую кърпа, за да усетите плътността, може да се използва за бродиране в опънато състояние.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория