• Ново
HPXmas нови led ред Коледа с паяк череп призрак на тиквата Прилеп шапка вещица с висулка, празнична атмосфера декоративна лампа е подходяща за Великден бар обитаван от ?

HPXmas нови led ред Коледа с паяк череп призрак на тиквата Прилеп шапка вещица с висулка, празнична атмосфера декоративна лампа

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

? Режими на осветление кабел за Хелоуин- 30 led лампи са с функционален превключвател на батарейном отделение : постоянно включване/мигане/изключване, то може да се сравнява различни случаи и да създават ужасна обстановка за Хелоуин ? Работи на батерии - Храна на тези тиквени гирлянди се осигурява безопасно ниско напрежение от отделението блок : изисква 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта), които могат да работят до 80 часа, трайни и спестяване на електроенергия. ? Сигурен и издръжлив- Този декоративна лампа е изработена от екологично чист материал, който е безопасен за децата, домашни любимци и на възрастните хора, а доказано високо качество на продуктите осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Штепсельная щепсел за променлив ток не се изискват, и тя е сертифицирана от CE. ? Е подходящ за всички вътрешни украси за Хелоуин- с Тези красиви гирлянди можете да окачите в градината, на двора, на тревата, веранда, порта, ограда, в двора, на стената, на завесите или във всеки ъгъл на вашата стая, за да направи този Хелоуин по-страховито в мрака. ? Енергоспестяващи и водоустойчиви - фенери за Хелоуин са изработени от пластмаса, така че не се притеснявайте за това, че те разобьются.Тъй като лампата не изискват връзка за контакта, можете да ги използвате навсякъде и за всякакви цели.По-добре, отколкото обикновената слънчева гирлянди, това определено е прекрасно допълнение към вашия декора на Хелоуин. ? Режими на осветление кабел за Хелоуин- 30 led лампи са с функционален превключвател на батарейном отделение : постоянно включване/мигане/изключване, то може да се сравнява различни случаи и да създават ужасна обстановка за Хелоуин. ? Работи на батерии - Храна на тези тиквени гирлянди се осигурява безопасно ниско напрежение от отделението блок : изисква 3 батерии тип АА (не са включени в комплекта), които могат да работят до 80 часа, трайни и спестяване на електроенергия. ? Сигурен и издръжлив- Този декоративна лампа е изработена от екологично чист материал, който е безопасен за децата, домашни любимци и на възрастните хора, а доказано високо качество на продуктите осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Штепсельная щепсел за променлив ток не се изискват, и тя е сертифицирана от CE. ? Е подходящ за всички вътрешни украси за Хелоуин- с Тези красиви гирлянди можете да окачите в градината, на двора, на тревата, веранда, порта, ограда, в двора, на стената, на завесите или във всеки ъгъл на вашата стая, за да направи този Хелоуин по-страховито в мрака.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория