• Ново
Филц за шиене на площада, изкуствена кожа, плат лист цветна памучна тъкан, Плат за шиене занаяти scrapbooking 7шт (зелен) предна панел за приготвяне на плавателни съдове къ

Филц за шиене на площада, изкуствена кожа, плат лист цветна памучна тъкан, Плат за шиене занаяти scrapbooking 7шт (зелен)

Rating 
BGN 8.80

Сума
Налично за поръчка

Материал : памук Размер : около 25x25 см / 9,8x9,8 инча.Можете да го нарежете на всяка форма, която искате. за производството на покривки, дрехи, scrapbooking, проект "Направи си сам" и т., може да се използва ножица, идеално за любителите на ръкоделието.Креативна кърпа, която ви позволява да направите това, което ви харесва.Помага за развитието на творческите способности и въображението на децата.Кърпа е изработена от висококачествен памук, тя е трайна и удобно за използване.Описание Изработена от висококачествен памук, плат, трайна и удобно за използване.Можете да го нарежете на всяка форма, която искате. за производството на покривки, дрехи, scrapbooking, проект "Направи си сам" и т., Креативна кърпа, която ви позволява да създавате това, което правиш сам.Помага за развитието на творческите способности и въображението на децата.Характеристики - Цвят : както е показано. - Материал : памук. - Размер : около 25x25 см/9,8x9,8 инча. -Кърпа е изработена от висококачествен памук, тя е здрава и годна за употреба. -Тя може да намали в някаква форма, която искате. за производството на покривки, дрехи, scrapbooking, проект "Направи си сам" и т.- може да се използва ножица, идеално за любителите на ръкоделието. - Креативна материя, която позволява да се създаде нещо, което можете да направите сами.Помага за развитието на творческите способности и въображението на децата.В комплекта са включени 7 х квадрати памучен плат с флорални модел за diy, шиене, scrapbooking (зелен).

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория