• Ново
ZeeDix 10 бр., предпазна подложка за мулчиране на дървета от кокосови влакна, 14 инча, защита на дървото от кокосовата койры, пистови подложки за дървета, дисков калъф за ?

ZeeDix 10 бр., предпазна подложка за мулчиране на дървета от кокосови влакна, 14 инча, защита на дървото от кокосовата койры,

Rating 
BGN 8.80

Сума
Налично за поръчка

?Подложка за защита на дървета с пръстени за мулчиране : Вие ще получите 10 бр о-пръстени от кокосовата мулч, което е достатъчно за ежедневните нужди, можете да ги използвате, за да се предотврати растежа на плевелите; покриване на тях корените на растенията, за да им изглеждат красиво и подредено. ?Естествена тор за растения могат да осигурят корените на растенията подходящата вода, хранителни вещества и въздух, а също така да поддържа температурата и влажността на почвата, създаване на благоприятни условия за отглеждане. ? Лесен за изрязване и употреба : Диаметър на пръстена за мулчиране от кокосовата койры е 14 инча, можете да я режеш, да съответства на желаната от вас размер на саксията или растения.Те са идеални за хол, ресторант и градина.Моля, променете размера преди да купите. ? Пълни с живот : Нашият корен пръстени coco liner четки - идеалният избор за вашите растения, можете да ги използвате в градината, хол, ресторант, на балкона, в детски градини, офиси и т. Естествено мульчирующее пръстен предотвратява растежа на плевелите и в същото време добре украсена с растения.Където има завод, там има и нужда.Те ще направят вашите растения са по-буйни, а вашият дом пълна жизненост.За детска стая, коридор, тераси, офис, магазин, озеленяване, декорация, сватбена зеленина; като бариера от плевели за нов дърво и различни стайни растения, особено за саксийни, като овлажнител бариера и бариера за плевене.Мулч околовръстен предпазна подложка за дървета. - Предпазва цветя или дървета от плевели и в същото време подчертава красотата на вашите дървета, цъфтящи храсти и растения. Държи на котки, кучета или други животни далеч, за да се предотврати выкопку и унищожаване на цветя или дървета.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория