• Ново
Подмяна на задното стъкло CELL4LESS за модели на Galaxy S10, включително рамка на фотоапарата, обектива и инструмента за сваляне (Prism Черен)

Подмяна на задното стъкло CELL4LESS за модели на Galaxy S10, включително рамка на фотоапарата, обектива и инструмента за сваляне

Rating 
BGN 9.04

Сума
Налично за поръчка

? Комплект за смяна на задното стъкло само за Samsung Galaxy S10, модел SM-G973 (не е подходящ за S10 + или S10e) ? Включва инструмент за премахване, предварително инсталиран на лепило и обектива на фотоапарата за бързо и лесно инсталиране. ? Бъдат нови части и аксесоари за телефон модели на Galaxy S10. ? Задното стъкло чуплива, затова обърнете специално внимание при инсталирането. ? Качество и кацане са гарантирани за всички продукти CELL4 LESS.Подкрепа се предоставя чрез пряко отношение към нас чрез.Съвместим само с Galaxy S10, не е подходящ за модели S10e или S10 + Комплект за смяна на задното стъкло Cell4less за модел S10 включва специален инструмент за улесняване на оттегляне.Ремонт - доста прост процес, но имате нужда от източник на топлина, за да се разхлабят и омекоти лепило.На задното стъкло нанесен предварително инсталирано лепило, а обектив на камерата е снабдена с рамка, за да направят ремонт по-бързо и лесно.Приложените видеоинструкции за инсталиране, които може да не се отнасят за конкретния модел, но всички основи са дадени във видеото.Ако не се чувствате комфортно по време на ремонт, обърнете се към професионален техник за ремонт за съвет или действително коригирайте продукт за вас.Въпреки че лепилото е водоустойчив, ние не можем и не ще да се гарантира, че лак след замяна ще водоустойчив, и това се дължи на факта, че малка човешка грешка или погнутая рамка, възникнала при разбитии предишния стъкло, могат да попречат на правилното уплътняване на телефона.Ако извършвате ли ремонти детайл телефон себе си, то в бъдеще да не се допуска попадане в нея на вода или поручите Samsung се извършва ремонт.Аутопсия на задния панел на вашия телефон може да доведе до анулиране на гаранцията е Бърза и лесна поддръжка, ако вие се свържете с нас чрез is provided!.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория