• Ново
PSYSSKY (2 двойки) конектора за Google Pixel Watch, Каишка Pixel Watch 20 мм, Метален Адаптер от Неръждаема Стомана със Сменен съединител за инструменти, Аксесоари за Google Pixel Watch (черен)

PSYSSKY (2 двойки) конектора за Google Pixel Watch, Каишка Pixel Watch 20 мм, Метален Адаптер от Неръждаема Стомана със Сменен

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Съвместима модел】 : Специално проектиран за Google Pixel Watch, публикуван новост 2022 годинаМоля, имайте предвид, че часовници всяка друга поредица от несъвместими в. Съдържа само конектори, адаптери и инструмент за регулиране, каишка за часовник в комплекта не е включено!. 【Материал от неръждаема стомана премиум-клас】 : Всички конектори Google Pixel Watch изработени от висококачествена неръждаема стомана, здрави и дълготрайни, надеждни, за да запазят своя часовник Google Pixel watch без никакви стимулации. 100% тестван от тези часове. 【Лесна инсталация】 : Точния размер за ширината на каишка за часовник Google Pixel, вътрешна ширина 20 мм и външна ширина 27,5 мм, моля, обърнете внимание на предната и задната част на адаптера при инсталиране, ако е грешка ще доведе до пропуск.Лесен монтаж без използване на инструмент, е достатъчно просто да поставите нашите конектор в съответната дупка, след което тя ще бъде лесно да се интегрира. 【С инструмент за премахване на】 : В комплекта също е включен инструмент за регулиране, удобен, за да може лесно да се регулира своя каишка. 【Предпоставка включва 】 : 2 двойки x конектори за каишка за Google Pixel Watch, 1 инструмент за премахване на връзки.Професионално обслужване на клиенти е винаги на ваша страна.Бърз отговор в рамките на 24 часа.Ако имате някакви проблеми с групата, просто не се колебайте да се свържете с нас. 【Съвместима модел】 : Специално проектиран за Google Pixel Watch, публикуван новост 2022 година.Моля, имайте предвид, че часовници всяка друга поредица от несъвместими в. Съдържа само конектори, адаптери и инструмент за регулиране, каишка за часовник в комплекта не е включено!. 【Материал от неръждаема стомана премиум-клас】 : Всички конектори Google Pixel Watch изработени от висококачествена неръждаема стомана, здрави и дълготрайни, надеждни, за да запазят своя часовник Google Pixel watch без никакви стимулации. 100% тестван от тези часове. 【Лесна инсталация】 : Точния размер за ширината на каишка за часовник Google Pixel, вътрешна ширина 20 мм и външна ширина 27,5 мм, моля, обърнете внимание на предната и задната част на адаптера при инсталиране, ако е грешка ще доведе до пропуск.Лесен монтаж без използване на инструмент, е достатъчно просто да поставите нашите конектор в съответната дупка, след което тя ще бъде лесно да се интегрира.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория