• Ново
Калъф Съвместим с преносими зарядно устройство iWalk захранване 4500/4800 ма. Държач Зарядно устройство батерия за съхранение на LinkPod Mini за iPhone 13/ 12/ 11/ Pro Max, Джобен Органай?

Калъф Съвместим с преносими зарядно устройство iWalk захранване 4500/4800 ма. Държач Зарядно устройство батерия за съхранение

Rating 
BGN 5.60

Сума
Налично за поръчка

Калъф за съхранение с капацитет на 1 бр преносими зарядни устройства и е подходящ за 6 модели за i Walk/за Charmast външна батерия Power Bank-кутия, специално разработена за малки преносимо зарядно i Walk 4500 mah, ультракомпактного блестящо на батерията на power bank.Също така е подходящ за бързо зареждане на батерията 4800 mah с led дисплей.И за Charmast мини акумулаторна батерия 5000 ма/5200 mah. (- Забележка-!!!В комплекта са включени само калъф!!!Без аксесоари power bank!).Защитен притежателя Power Bank от твърд материал, предотвращающего спад, подходящ както за порта за iphone, така и за батерията на телефона е Android C USB Power Bank-Външен здрав материал, устойчив на надраскване, устойчив на абразия, ефективно защитава зарядно устройство от удари, убождания и драскотини.Чанта за преносими зарядно устройство за акумулаторни батерии осигурява дълъг живот и значително удължава срока на експлоатация на зарядното устройство за вашия телефон.Чанта за бързо зареждане Power Bank с лесен джоба корпус Mini и много удобен переноской - Калъф за преносими зарядно устройство power bank може да се държи в ръка, много удобен корпус.Удобна за катерене обтегач улеснява неговата преносимост.Това е добре организирана чанта за съхранение, която е подходяща за домашно съхранение и носене при пътуване, окръжните, къмпинги.За да се радват на удобен честота устройства за мобилни телефони за преносимо зарядно i Walk 4800 mah-Power Bank Бързо зареждане и вход PD Малък док-батерия с led дисплей; за малък преносимо зарядно i Walk Power Bank 4500 mah Ультракомпактный симпатичен блестящ батерия (в комплекта само калъф!!!В комплекта са включени само КАЛЪФ!!!) Това позволява да държи всичко заедно и да бъдете организирани. Контейнер за преносим банка хранене е изработен от висококачествен материал EVA, който е устойчив на надраскване и износване, предпазва батерията на вашия лаптоп от удари и надраскване.Освен това, твърд калъф за преносими зарядно устройство iphone е водоустойчив и пылезащитным. Вътре има мрежест джоб с цип, в който можете да поставите на различни малки аксесоари като кабели за зареждане на телефона, USB кабели-C, кабели за Apple за iphone и така нататък, за да предотврати загубата. Дизайн на ръчен каишка, удобен за пренасяне и закрепване на преносимо зарядно за iphone в добро състояние при пътуване или на открито.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория