• Ново
FitTurn е Съвместим с Аксесоари за часа на Google Pixel Защитен Калъф от Мек TPU, Удароустойчив, Устойчив на надраскване Калъф, Ултра-Защитна Броня под формата на Миди - Аксесо?

FitTurn е Съвместим с Аксесоари за часа на Google Pixel Защитен Калъф от Мек TPU, Удароустойчив, Устойчив на надраскване

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

➤ Съвместимост - Нов калъф за каишка от TPU метален цвят /цветен калъф, идеален за умни часовници Google Pixel (Забележка : часове в комплекта не са включени) ➤ Идеална за подарък - Страхотен подарък за жени, мъже, деца, идеална за рожден Ден, Ден на бащата, Ден на майката, годишнина, Свети Валентин, Коледа, Деня на благодарността, Нова година.Калъф за каишка, специално предназначени за това, за умни часовници Google Pixel по-дълго остава в добро състояние и ефективно защитава умен часовник.Следете стъпките стилно, където и да отидеш!. ➤ Висококачествен материал -калъф-броня за Google Pixel напълно затваря извити ръбове часа и на целия екран, като се гарантира, че екранът не поцарапается и ще остане чувствителен към прикосновениям.Сигурност и защита на околната среда; от удари, драскотини, падания и други случайни щети.Не причинява дразнене на кожата на човека.Лесно се инсталира на място, многоцветен избор. ➤ Лесна инсталация и премахване - Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички контроли, бутони, датчикам и всички функции на часа.Не е нужно да се свали корпус часа по време на зареждане.Защелкивающаяся конструкция е улеснен монтаж, без да махате каишка.Превръща вашите умни часовници в знак на почит към модата. ➤ Гаранция 18 месеца : беспроблемная замяна или връщане на парите в рамките на гаранционния срок.Забележка : само за корицата на групата!Гривна или часовник в комплекта не са включени. """ Съвместимост с Google Pixel. Професионален дизайн, ниско тегло, лесна употреба и цялостна защита.Моля, обърнете внимание : В комплекта на този на продукта не включва умен часовник със сензорен екран.Спецификация Съвместима модел : Защитен калъф за smart часа Google Pixel Материал : TPU Характеристики : - Мек и гъвкав материал TPU, не придава на часовника голям обем, който е удобен и лек, защитен от всички страни, здрави и не поцарапает си часовник. - Това може да се предотврати увреждане и прах, точни деколтета и за функционални бутони и портове са лесно да се управлява с бутон.Защита на страничната повърхност часа от надраскване. - Удобен дизайн за бърза и лесна инсталация.Лесен монтаж и демонтаж.Не е нужно да се снимат на лента при нейното инсталиране. - Тънък и лек, придающий вашите границите леко тегло.Идеална за занимания във фитнес залата, активната почивка и тренировки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория