• Ново
Подмяна на OLED-дисплеи за Samsung A31 A315 SM-A315F SM-A315F/DS A315G 6,4 LCD сензорен дисплей, Дигитайзер, рамка при събирането, Черно (с пръстов отпечатък)

Подмяна на OLED-дисплеи за Samsung A31 A315 SM-A315F SM-A315F/DS A315G 6,4 LCD сензорен дисплей, Дигитайзер, рамка при събирането,

Rating 
BGN 19.90

Сума
Налично за поръчка

[Смяна на екрана за SAMSUNG A31] Тази смяна на LCD дисплей за SAMSUNG A31 абсолютно ново и оригинално качество, за ремонт на счупен или повреден екран, съвместим с SAMSUNG A31 перфектно за вашия телефон, тъй като на оригинала!. [Строг контрол на качеството] подмяна на LCD екрана, минава през строг тест преди изпращането, уверете се, че на LCD дисплея и сензорния екран без драскотини/мъртви пиксели/мъртвата зона е идеално място за вашия телефон. [Пълен пакет за защита] Подробности се намират в пълен пакет за защита, който ви дава възможност да избегнете повреда по време на доставка, пратката включва : 1 х LCD дисплей със сензорен екран за SAMSUNG A31, 1 X защитно фолио за екрана, 1 X комплекти инструменти за отваряне, 1 X лепило. [Лекота на инсталиране на] Подмяна на екрана на дисплея лесна за инсталиране, но за това се изисква точна връзка flex кабел към дънната платка, така че ние силно препоръчваме професионално инсталиране - детайли, повредени по време на инсталацията, не подлежат на връщане. [следпродажбено обслужване] през 6 месеца гаранционно обслужване, ако с информацията предоставена стока някакви проблеми, можете да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти SRJTEK за помощ, ние ще ви предоставим нов замяна, или ще отговаря за вас решение. [Смяна на екрана за SAMSUNG A31] Тази смяна на LCD дисплей за SAMSUNG A31 абсолютно ново и оригинално качество, за ремонт на счупен или повреден екран, съвместим с SAMSUNG A31. перфектно за вашия телефон, тъй като на оригинала!. [Строг контрол на качеството] подмяна на LCD екрана, минава през строг тест преди изпращането, уверете се, че на LCD дисплея и сензорния екран без драскотини/мъртви пиксели/мъртвата зона е идеално място за вашия телефон. [Пълен пакет за защита] Подробности се намират в пълен пакет за защита, който ви дава възможност да избегнете повреда по време на доставка, пратката включва : 1 х LCD дисплей със сензорен екран за SAMSUNG A31, 1 X защитно фолио за екрана, 1 X комплекти инструменти за отваряне, 1 X лепило. [Лекота на инсталиране на] Подмяна на екрана на дисплея лесна за инсталиране, но за това се изисква точна връзка flex кабел към дънната платка, така че ние силно препоръчваме професионално инсталиране - детайли, повредени по време на инсталацията, не подлежат на връщане.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория