• Ново
Безжично зарядно устройство за продукти на Apple, Бързо Магнитна зарядно устройство 3 в 1 с мощност 15 W за iPhone14/13/12/11/ iWatch / iPad /AirPods, Елегантен декор на работния плот, Высо?

Безжично зарядно устройство за продукти на Apple, Бързо Магнитна зарядно устройство 3 в 1 с мощност 15 W за iPhone14/13/12/11/

Rating 
BGN 4.80

Сума
Налично за поръчка

【Зареждане 3 устройства за един път】 Той може да се зарежда мобилни телефони, i Watch и Air Pods едновременно 【Магнитен дизайн】 Магнитен дизайн, който е стабилен и здрав, поддържа хоризонтален или вертикален зареждане и може да се използва и като притежател на мобилен телефон по време на зареждане. 【Красив външен вид】 аеродинамична форма, външен вид, тя е вградена док-станция за зареждане, както и за украса на работния плот.Едно устройство може да реши проблема със зареждането на повечето продукти на Apple и се сбогува с мръсни настолни кабели. 【Интелигентна работа】 бързо зареждане с мощност 15 W, интелигентен led индикатор за състоянието (синя светлина по време на зареждане). 【Безопасно зареждане】 Мултиплен защита като защита от презареждането, защита от прегряване, защита от претоварване работен ток, защита от късо съединение защита от претоварване. 【Зареждане 3 устройства за един път】 Той може да се зарежда мобилни телефони, i Watch и Air Pods едновременно. 【Магнитен дизайн】 Магнитен дизайн, който е стабилен и здрав, поддържа хоризонтален или вертикален зареждане и може да се използва и като притежател на мобилен телефон по време на зареждане. 【Красив външен вид】 аеродинамична форма, външен вид, тя е вградена док-станция за зареждане, както и за украса на работния плот.Едно устройство може да реши проблема със зареждането на повечето продукти на Apple и се сбогува с мръсни настолни кабели. 【Интелигентна работа】 бързо зареждане с мощност 15 W, интелигентен led индикатор за състоянието (синя светлина по време на зареждане). 【Безопасно зареждане】 Мултиплен защита като защита от презареждането, защита от прегряване, защита от претоварване работен ток, защита от късо съединение защита от претоварване. Безжична зарядно устройство 3 в 1 за продукти на Apple, тя може да се зарежда 3 продукта на Apple (един i Phone, един i Watch и един Air Pods) едновременно, един елемент може да се използва като безжичен зарядно устройство i Phone, безжично зарядно устройство i Watch, безжично зарядно устройство Air Pods, магнитна безжично зарядно устройство, бърза безжична зарядно устройство с мощност 15 Вата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория