• Ново
Каишка и калъф MioHHR от неръждаема стомана, Съвместим с Apple Watch Band 44 мм, мъжки Здрава Метална каишка и защитна броня за iWatch Series SE 6 5 4 (треска, 44 mm)

Каишка и калъф MioHHR от неръждаема стомана, Съвместим с Apple Watch Band 44 мм, мъжки Здрава Метална каишка и защитна броня

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

[Съвместимост] : Ремък и калъф за часовника от неръждаема стомана са съвместими с Apple watch 44 мм (серия se 6 5 4), много са лесни за инсталиране, отстраняване на и регулиране на размера, въжета са идеални за китките 6 "-8,8" (152 мм-215 мм) [Безопасен и устойчив] : Метален корпус Apple Watch с каишка е изработена от висококачествена неръждаема стомана 316 L, която е различна здравина и устойчивост на износване.Както слой броня от TPU, вграден в корпуса, осигурява защита от удари и падане.Носенето на нашия трайно каишка за Apple Watch напълно да защитите i Watch от удари и надраскване. [Великолепен външен вид] : Прецизна неръждаема стомана с високо технологични прилагането на метална тел и технологията на гладка повърхност, придават на ремешку и дизайн на Apple Watch красив цвят, ги правят луксозни, почтени и стилни, както и удобни в чорап. [Лесно се зарежда] : Идеален взаимозаменяеми каишка специално разработен без долната капачка, което позволява да се зарежда директно, без да махате предния панел, при това всички функции и бутони i Watch работят гладко. [Гаранция и опаковка] : Подмяна или пълно връщане на парите в рамките на 1 година.Ако имате някакви въпроси или предложения относно каишка iwatch, моля, не се колебайте да се свържете с нас. (Mailto : 1 * каишка за Apple Watch, 1 * корпус от неръждаема стомана, 1 * броня от TPU, 1 * отвертка, 3 * дълги винтове, 5 * къси винтове, 1 * набор от инструменти за теглене, 2 * скрепителни щифтове, 1 * инструкции). [Съвместимост] : Ремък и калъф за часовника от неръждаема стомана са съвместими с Apple watch 44 мм (серия se 6 5 4), много са лесни за инсталиране, отстраняване на и регулиране на размера, въжета са идеални за китките 6 "-8,8" (152 мм-215 мм). [Безопасен и устойчив] : Метален корпус Apple Watch с каишка е изработена от висококачествена неръждаема стомана 316 L, която е различна здравина и устойчивост на износване.Както слой броня от TPU, вграден в корпуса, осигурява защита от удари и падане.Носенето на нашия трайно каишка за Apple Watch напълно да защитите i Watch от удари и надраскване. [Великолепен външен вид] : Прецизна неръждаема стомана с високо технологични прилагането на метална тел и технологията на гладка повърхност, придават на ремешку и дизайн на Apple Watch красив цвят, ги правят луксозни, почтени и стилни, както и удобни в чорап.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория