• Ново
Калъф Fire HD 8 г, с 8-инчов калъф Ceavis Fire HD (6-то поколение, ) - тънък сгъваем калъф-книжка със стойка от изкуствена кожа за съвсем нов таблет на Fire HD 8 (Fire HD 8 Г., A & Red)

Калъф Fire HD 8 г, с 8-инчов калъф Ceavis Fire HD (6-то поколение, ) - тънък сгъваем калъф-книжка със стойка от изкуствена

Rating 
BGN 10.00

Сума
Налично за поръчка

Предназначен за Fire HD 8 2016 (6-то поколение, випуск 2016 гПълна вградена функционалност и достъп до всички бутони и портове.Предния капак предпазва екрана на вашия таблет, докато задната част на кутията осигурява цялостна защита.Вграден магнит за управление на сън функция / събуждане магнит и държи здраво предния капак затворена.Калъф има уникална конструкция, настоящата на магнит, който се превръща калъф в хоризонтална стойка, осигурявайки удобство за гледане на мултимедия / набор на текст!. Тънък, лек, здрав защитен капак в подвързия от изкуствена кожа с високо качество, не добавляющий обема на вашето планшету. Уникална конструкция на сгъване на магнит поддържа два надеждни ъгъл : ъгъл на наблюдение и ъгъл на набор на текст. Този калъф осигурява пълен достъп до всички бутони за управление, без да се налага да се калъф.Той е изключително издръжлив, има отлична устойчивост на износване, на 100% е съвместим с Fire HD 8 2016. След като услуга : Гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни. Гаранция 6 месеца след вашата покупка.Всеки проблем с качеството на стоката или лош опит с покупки, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни.Вашата огромна подкрепа и интерес са нашата най-голяма мотивация за иновации и подобряване на услугите ни.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория