• Ново
TIESOME 3 опаковки Прахоустойчив щекер за телефон с USB порт Type C, Силикон Прахоустойчив капачка Предпазва порт за зареждане от прах и влага (облак)

TIESOME 3 опаковки Прахоустойчив щекер за телефон с USB порт Type C, Силикон Прахоустойчив капачка Предпазва порт за зареждане

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[Защита от загуба на дизайна] : Прахоустойчив включете USB C е прикрепен към гърба на телефона с помощта на солидна лента 3 М, така че можете да не се притеснявате за загуба на пылезащитных штекеров [Подобрена защита] : Този прахоустойчив USB конектор C се използва за защита на USB порта type C вашето устройство от прах, замърсявания, пръски вода, прах, влага и джоб кърпичка, а също и за по-добро задържане на функцията порт за зареждане на вашето устройство. [Точния приятелка] : Нашите прахозащитен мъничета type c изработени от мек силиконов материал с точна кроем, който може плътно се вмъкват "" порт за зареждане на вашия мобилен телефон type c и да не те е вашият порт.Тези контакти не само предпазват вашия телефон, но и придават великолепен външен вид. [Лесен монтаж] : Просто инсталирайте капака C USB порт за зареждане, след това залепете тиксо за гърба на телефона и инсталиране на калъф за телефон.Не се препоръчва за употреба в телефони без своята практика за телефон. [Идеален за Usb Type C] : Този прахоустойчив капачката е подходяща за всички устройства, с порт USB Type C, като смартфони и лаптопи Android, всяко устройство с Usb порт-C. Многослоен Прахоустойчив USB конектор C, за телефон, Прахоустойчив Капачка за USB порта Type C, 3 опаковки (пятисторонний) Опаковъчен лист : 3 бр. x пылезащитная накрайник Материал : силикон Цвят : черен особености : Тип-C Употреба : пылезащитная все още мъниче Размер на опаковката : 12,5x7,5x0,5 см / един Размер на продукта : 20,45x9,84x3 mm.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория