• Ново
LEPSJGC Кардан Интелигентен Стабилизатор на Притежателя за Заснемане на 360 Отточна тръба на шарнирна връзка Кардан Подвес за Телефон за Записване на видео в Реално Вр?

LEPSJGC Кардан Интелигентен Стабилизатор на Притежателя за Заснемане на 360 Отточна тръба на шарнирна връзка Кардан Подвес

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Размер на продукта : 81*81*162 мм (Д*Ш* В)Основата е снабдено с универсален интерфейс 1/4 инча, който можете да използвате със статив.Еластична дръжка от мек силикон поддържа от мобилни телефони с размер на 56-100 mm. Дизайн USB зареждане, няколко начина за зареждане.Хоризонтално въртене по окръжност от 360 градуса, автоматично следене без мъртъв ъгъл.Размер на продукта : 81*81*162 мм (Д*Ш* В).Основата е снабдено с универсален интерфейс 1/4 инча, който можете да използвате със статив.Еластична дръжка от мек силикон поддържа от мобилни телефони с размер на 56-100 mm. Дизайн USB зареждане, няколко начина за зареждане.Хоризонтално въртене по окръжност от 360 градуса, автоматично следене без мъртъв ъгъл.Режим на захранване : зареждане чрез USB (капацитет 1200 mah).Време на непрекъсната работа : около 48 часа.Височина поставки в сгънат вид е 50 см, а най - високата- 130 виж Осъществяване Съдържание : 1 бр. * Стабилизатор1 * USB-кабел за зарядки1 * Чанта за хранения1 * Скоба за мобилен телефон (друго в комплекта не са включени) Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория