• Ново
Въжета Sjiangqiao, Съвместим с smart часовника Fitbit Versa 2/Versa/Versa Lite/Versa Special Edition, 23 мм Быстросъемный Каишка от естествена Кожа, Регулируеми Взаимозаменяеми Каишка Crazy Horse, Грив?

Въжета Sjiangqiao, Съвместим с smart часовника Fitbit Versa 2/Versa/Versa Lite/Versa Special Edition, 23 мм Быстросъемный

Rating 
BGN 3.03

Сума
Налично за поръчка

Закопчалката на ключалката 【Съвместимост】 Кожени въжета с катарама от неръждаема стомана, съвместим с smart часовника Fitbit Versa 2/ Versa/ Versa Lite Edition / Versa Special Edition.Подходящ за всички часа с ширина ухо 23 мм. Идеален за китката : 162 мм ~ 192 мм (6,38 "~ 7,58"). 【Издръжлив, високо качество на изработката и удобството】-се Използва натурална коровья кожа Crazy Horse, с прекрасна нов кожен аромат, абсорбира потта, ръчно изработени продукти с фини шевове са по-трайни; всеки каишка за часовник, който получавате, е уникален поради разлика вени / естествени дълго естествена кожа. 【Точност и сигурност】-Висококачествена кожа с висококачествените адаптери от неръждаема стомана с надеждно улавя часовници, чрез предотвратяване на случайно падане.it по начина, по който работи, той е много подобен на Apple rubber band - определя лента, продевая си в дупките, лесен за инсталиране или е оттеглено. 【Уникален дизайн】 Каишка е с уникален дизайн с прост и елегантен.Най-голямата особеност на лента е това, че с течение на времето той придобива неповторим блясък.Те са главните причини за популярността Му.Няколко цветови ивици за персонализация на вашия часа в зависимост от настроението ви и ежедневни дрехи, ще красят вашите смарт часовници и подчертават вашият уникален вкус.Подходящ за мъже, жени, момчета и момичета в областта на спорта, бизнеса, ежедневието, по време на партита. 【Мек и удобен】Тънък профил, което го прави идеален избор за ленти за аксесоари Fitbit Versa 2/Versa/Versa Lite/Versa Special Edition.Приятни за кожата, удобни, мини ръчно изработени продукти с фини шевове, те са по-трайни; всеки каишка за часовник, който получавате, е уникален поради разлика вени / естествени дълго естествена кожа. 【Точност и сигурност】-Висококачествена кожа с висококачествените адаптери от неръждаема стомана с надеждно улавя часовници, чрез предотвратяване на случайно падане.it по начина, по който работи, той е много подобен на Apple rubber band - определя лента, продевая си в дупките, лесен за инсталиране или е оттеглено. 【Уникален дизайн】 Каишка е с уникален дизайн с прост и елегантен.Най-голямата особеност на лента е това, че с течение на времето той придобива неповторим блясък.Те са главните причини за популярността Му.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория