• Ново
За определяне на LOFOME MagSafe, [Силните магнити на рубидия] Магнитен държач телефон за кола, Кола за iPhone със свободни ръце, Планина за телефон с вентиляционным отвор, под?

За определяне на LOFOME MagSafe, [Силните магнити на рубидия] Магнитен държач телефон за кола, Кола за iPhone със свободни ръце,

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

?[обновена версия на] Нови аксесоари за закрепване на автомобилния притежателя на телефона, V-образни аксесоари за автомобил на притежателя на телефона, под формата на крилата на ангелаТой е проектиран във формата на "кука", с "с Три точки на захващане", които позволяват здраво зажимать деления нож и да се гарантира, че те никога не ще паднат във всяка ситуация.Този държач за мобилен телефон за кола решава разпространени на пазара на проблема лесно отваливания с течение на времето. ? [Универсален сферични] Диаметър на топката е 0,67 инча /17 мм, се върти на 360 °, е подходящ за повечето автомобилни колани и други въздуховода на пазара, подходящи за над 98% на автомобилни вентилационни отвори Аксесоари за автомобилни притежателите Съвместим с всички автомобилни притежатели на смартфони и таблетни компютри.(моля, стриктно да се фокусира върху размерите). ? [ЛЕСНА инсталация] Благодарение на специалната конструкция на закрепване-клипове, това е кола за монтиране на доста просто да инсталирате, е достатъчно да се носят го в контакта на автомобила и се регулира на дължината на куката, чрез завъртане на дръжката в съответствие с розетка (кука и се завърта на 360 °).След това да завършите инсталацията. ?[Широка съвместимост] Този отдушник скоба е подходяща за хоризонтално изпускане на въздуха, вертикално изпускане на въздуха, кръгла освобождаване на въздух.Универсална кола за телефон, аксесоари за автомобилни телефони с технологията на ключалката, е много стабилен. ?[Отлична устойчивост] Здрава топка корона, изработена от ABS-пластмаса, може да издържа тежест не по-малко от 15 килограма.Това зажимное монтиране устойчиво на студ и висока температура от -4 ° F (-20 °C) до 158 ° F (70 ° C), без бариери. ?[обновена версия на] Нови аксесоари за закрепване на автомобилния притежателя на телефона, V-образни аксесоари за автомобил на притежателя на телефона, под формата на крилата на ангела.Той е проектиран във формата на "кука", с "с Три точки на захващане", които позволяват здраво зажимать деления нож и да се гарантира, че те никога не ще паднат във всяка ситуация.Този държач за мобилен телефон за кола решава разпространени на пазара на проблема лесно отваливания с течение на времето. ? [Универсален сферични] Диаметър на топката е 0,67 инча /17 мм, се върти на 360 °, е подходящ за повечето автомобилни колани и други въздуховода на пазара, подходящи за над 98% на автомобилни вентилационни отвори Аксесоари за автомобилни притежателите Съвместим с всички автомобилни притежатели на смартфони и таблетни компютри.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория