• Ново
Sterose Универсален Автомобилен Регулируема Еластична Бънджи Strike Кабел Каишка Участък Пластмасова Кука Авто Багажа В Палатката Каяк, Лодка, Кану И Велосипеди Въжения

Sterose Универсален Автомобилен Регулируема Еластична Бънджи Strike Кабел Каишка Участък Пластмасова Кука Авто

Rating 
BGN 7.99

Сума
Налично за поръчка

С висококачествени гумени материали, силна пластичност, с широк спектър от приложенияДве куки навива на метални детайли, както и благодарение на високата якост на тях им е трудно да се почеше. 1,5 метра може да бъде гъвкаво регулиране.Той се използва за закрепване на багаж, балконной дрехи, греди за домашни любимци, и така нататък.Закача изделия на превозното средство, просто и удобно. С висококачествени гумени материали, силна пластичност, с широк спектър от приложения.Две куки навива на метални детайли, както и благодарение на високата якост на тях им е трудно да се почеше. 1,5 метра може да бъде гъвкаво регулиране.Той се използва за закрепване на багаж, балконной дрехи, греди за домашни любимци, и така нататък.Закача изделия на превозното средство, просто и удобно. 100% чисто нов и високо качество Характеристики : Благодарение на висококачествена гумена материали, траен пластичност, широк спектър от приложения.Две куки навива на метални детайли, както и благодарение на високата якост на тях им е трудно да се почеше. 1,5 метра може да бъде гъвкаво регулиране.Той се използва за закрепване на багаж, балконной дрехи, греди за домашни любимци, и така нататък.Закача изделия на превозното средство, просто и удобно.
Спецификация : Дължина : приблизително 1.5 m / 4,9 фута Цвят : черен, Червен, син Материал : abs Забележка : 1. Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 дюйма2. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пратката включва (без търговията на опаковката) : 1 × Автомобили въжето за дрехи.

Всичко за продукта

Length:
approx. 1.5m/4.9ft
Color:
Black,Red,Blue
Material:
ABS
Note:
1.Transition:
1cm=10mm=0.39inch
2.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
3.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes(without retail package):
1 × Car Clothing Rope :

Подобни продукти в категория