• Ново
5 бр. Прахоустойчив устойчив на удари Калъф за Безжични Слушалки, Мек Калъф, Тънък Ръкав, Амбалажна Хартия, Калъф за Слушалки, Червен Мобилен Телефон, Анти-Изгубенат?

5 бр. Прахоустойчив устойчив на удари Калъф за Безжични Слушалки, Мек Калъф, Тънък Ръкав, Амбалажна Хартия, Калъф за Слушалки,

Rating 
BGN 29.07

Сума
Налично за поръчка

Защитете безжични слушалки от удари, падания и не увеличава размера на зарядно своята практика, осигурете защита на своята практика за зареждане на безжични слушалкиИзработен от устойчив на удар силикон.Той дава усещане за сверхтонкости и предлага чудесна закачалка на веригата.Специално проектиран за своята практика за зареждане на безжични слушалки.Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!. - Специално разработен за своята практика за зареждане на вашата безжична слушалка -Предпазва безжични слушалки от удари, падания и, без да се увеличава обема на своята практика за зареждане, осигурява пълна защита на своята практика за зареждане на вашата безжична слушалка - Изработен от устойчив на удар силикон. - Това носи супертонкие усещания и предлага чудесна закачалка на веригата. - Лесен достъп до порта за зареждане. -Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пратката включва 1 х калъф за безжични наушникей1 х чанта за хранения1 х крючки1 двойка х наушники1 х кабел.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория