• Ново
Мрамор държач за мобилен телефон GVIEWIN, метална писалка-поставка за магнитно закрепване на автомобилния, който е съвместим с iPhone 14 Pro Max/14 Plus/13 / 12 Series и Galaxy S22 / S23 Ultra и д?

Мрамор държач за мобилен телефон GVIEWIN, метална писалка-поставка за магнитно закрепване на автомобилния, който е съвместим

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[Полезни съвети] 1 Да Не се нанася на мастни и неравни повърхности. Моля, спирт, за да сте сигурни, че повърхността е чиста, преди да инсталирате.Първо залепете го очакваха прозрачно фолио на задната част на корпуса на телефона.След това прикрепете титуляр на пръстените". Оставете го на 24 часа след приключване на залепване, след това можете свободно да я държи. [Висококачествен държач за телефонно обаждане] В держателе пръстени за мобилен телефон, използван от цинк сплав с добра пластичност и здрава, от неръждаема стомана, които са трайни и предпазват от избледняване.Край на ръкохватката пръстени внимателно се полира за защита на пръстите си. [Тежкотоварни адхезия] С помощта на самозалепваща HDV-ленти на най-високо ниво на готовност finder можете да прикачите към вашия мобилен телефон, което прави техниката си сигурна, но не може да се използва в седалка за телефони от силиконов материал с матова повърхност.Забележка : Моля, не използвайте стойка за телефонно обаждане в рамките на 24 часа след инсталацията. [Широко използван] Регулируем ъгъл на опора, на притежателя на пръстена за телефон може да се сгъва на 180 °, така че можете да настроите оптималния ъгъл за поставянето на телефон по всяко време.Магнитна адсорбция-запазете стабилност по време на шофиране. [Уникален дизайн GVIEWIN Mable] от Пастьор с мрамор модел прави титуляр за телефон цветни и никога не пада.Може да се използва с калъф за мобилен телефон със същия модел в нашия магазин Gviewin, за да му се даде повече красота. [Многофункционален] Тази поставка за халки, подходящи за повечето смартфони, което е удобно за живота си.Може да се използва като писалка за телефон, настолна стойка.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория