• Ново
Поставка за зарядно устройство Miimall, съвместима със зарядно устройство Samsung Galaxy Watch 5 40 мм 44 мм / Galaxy Watch 5 Pro 45 мм, Силиконова Поставка За зареждане, притежателят на осн?

Поставка за зарядно устройство Miimall, съвместима със зарядно устройство Samsung Galaxy Watch 5 40 мм 44 мм / Galaxy Watch

Rating 
BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост】Док-станция за зареждане е съвместим с Samsung Galaxy Watch 5 40 мм, Galaxy Watch 5 44 мм, Galaxy Watch 5 Pro 45 мм 2022 Кабели и зарядни устройства в комплекта не са включени. 【Управлението на кабели】, Благодарение на вградения управление на кабели за вашето устройство точни деколтета надеждно закотвени зарядно устройство Galaxy Watch 5 и осигуряват чисти и спретнати съхранение на кабела на бюрото си.Направете зареждане и показване на Samsung Galaxy Watch 5/5 pro максимално удобни. 【Подобрен материал】 Изработени от трайни силиконов материал с противоплъзгаща основа поставка за зареждане не само здрава, но и лека и компактна, което я прави идеална за носене със себе си в пътувания или ползване у дома или в офиса, за да гледате на дисплея по време на зареждане. 【Лесна настройка】 зарядно устройство, идва с вертикална плоча за поддържане часа под добър ъгъл на видимост.Просто издърпайте кабела на зарядното устройство отпред чрез слот в чинията и леко натиснете миене на зарядното устройство в задълбочаване в стойка.Никога не се притеснявайте за това, че той се плъзга с местата.Това е едно на ръка, да се носят часовници / да ги свали. 【Пратката 1 x послепродажная карта Miimall; Услуги Miimall : Ако имате някакви въпроси относно това на притежателя да се зарежда, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Нашата надеждна услуга за поддръжка на клиенти ще отговори в рамките на 24 часа. 【Съвместимост】Док-станция за зареждане е съвместим с Samsung Galaxy Watch 5 40 мм, Galaxy Watch 5 44 мм, Galaxy Watch 5 Pro 45 мм 2022. Кабели и зарядни устройства в комплекта не са включени. 【Управлението на кабели】, Благодарение на вградения управление на кабели за вашето устройство точни деколтета надеждно закотвени зарядно устройство Galaxy Watch 5 и осигуряват чисти и спретнати съхранение на кабела на бюрото си.Направете зареждане и показване на Samsung Galaxy Watch 5/5 pro максимално удобни. 【Подобрен материал】 Изработени от трайни силиконов материал с противоплъзгаща основа поставка за зареждане не само здрава, но и лека и компактна, което я прави идеална за носене със себе си в пътувания или ползване у дома или в офиса, за да гледате на дисплея по време на зареждане. 【Лесна настройка】 зарядно устройство, идва с вертикална плоча за поддържане часа под добър ъгъл на видимост.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория