• Ново
2 бр. ASDAWN за Galaxy Note 20 Комплект за замяна на стъклото на обектив на задната камера Samsung Galaxy Note 20 6,7 инча за всички превозвачи с ръководството за инсталация + Комплект ин?

2 бр. ASDAWN за Galaxy Note 20 Комплект за замяна на стъклото на обектив на задната камера Samsung Galaxy Note 20 6,7 инча

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Доставения стъпка по стъпка ръководство за инсталиране】 В комплект за ремонт заменяеми стъкло на обектива на камерата е включена подробно стъпка по стъпка ръководство за инсталиране, което ще ви помогне по-бързо завършване на процеса на ремонт, ще намали вашите времето, разходите и ще увеличи вероятността за успешна замяна на обективаУ нас има 24-часова онлайн следпродажбено персонал, който ще ви помогне по всяко време.Вместо това, за да ви позволи да влизате в You Tube, за търсене и гледане на видео, тъй като ние настояваме да се направи повече за нашите клиенти!. 【Защитете телефона, вместо стъкло на обектива】 Ако стъклото е счупен, няма да имате достъп до пълната капацитет на камерата.Счупените очила на Samsung Galaxy NOTE 20 ще направят всичко на вашите снимки условно, и вие няма да можете да използвате своята камера.Счупени лещи Samsung Galaxy NOTE 20 може да намали стабилността на работа на камерата, а също така и в дългосрочен план на сенсоре тези камери ще остане прах и счупени стъкла.Счупени лещи, също могат да надраскат вас!. 【2 опаковки OEM стъкло за обектива на камерата 100% идеални】 Можете да получите 2 опаковки на цената на 1 опаковка!Има резервна стъкло камера в случай на авария. 100% перфектен оригиналната смяна на стъкло на задната камера за обратно виждане за Samsung Galaxy NOTE 20 от всички превозвачи.Не за Samsung Galaxy note 20 Ultra.Точно по същия начин, както при вашия Samsung Galaxy NOTE 20 OEM-стъкло за камера.Идва с оригинална двустранно лепило, гарантиращи, че ново стъкло за обектива не падне.Не се притеснявайте за переливе лепило и влошаването на външния вид!. 【Търпението сэкономило ви над 50 щатски долара,】 комплектът включва : професионален набор от инструменти за ремонт, който значително опростява вашия ремонт, не трябва да отваряте телефона.Ако го заменя в местната сервиз за ремонт на мобилни телефони, това ще ви струва не по-малко от $ 50 +.Но ако закупите комплект камера за обратно виждане и отремонтируете себе си, търпението ще ви спести 50 долара, това наистина е икономически изгодно!!!И вие можете да изпитате удоволствието от занаяти собствените си ръце.След изчисляването му, защо да не го замени себе си?. 【100% удовлетвореност гаранция на продукта】 Ние даваме гаранция от една година на този комплект за замяна на стъклото на обектив Samsung Galaxy NOTE 20.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория