• Ново
SOLUSTRE 3 бр. Точен Стилус за телефона на Всички Бели Екрани Таблети За Рисуване Писалка За Капацитивни запис На Екрана Магнитна Тампон Засмукване Алуминиев Сензорен ?

SOLUSTRE 3 бр. Точен Стилус за телефона на Всички Бели Екрани Таблети За Рисуване Писалка За Капацитивни запис На Екрана

Rating 
BGN 13.04

Сума
Налично за поръчка

Сензорно перо : Сверхчувствительный писалката ви позволява плавно да работи с повечето сензорни екрани цифрови устройстваПисалка за таблет : stylus писалка имат елегантен съвет, който е подходящ за емкостного сензорен екран и защитава екрана от надраскване.Стилус Молив : Капацитивен stylus писалка Сензорни Екрани Магнитен Засмукване Стилус Молив за телефони, Таблети Лаптопи Точно Писане на Фигурата Бял Цвят.Прецизна стилизаторы : осигуряват плавно, като пера, писане на текст на таблетката или телефон със сензорен екран.Писалка за сензорен екран : рисуване, проектиране, създаване на бележки, скици, подписване, на запис на вашите таблети и телефони с тъчскрийн.Сензорно перо : Сверхчувствительный писалката ви позволява плавно да работи с повечето сензорни екрани цифрови устройства.Писалка за таблет : stylus писалка имат елегантен съвет, който е подходящ за емкостного сензорен екран и защитава екрана от надраскване.Стилус Молив : Капацитивен stylus писалка Сензорни Екрани Магнитен Засмукване Стилус Молив за телефони, Таблети Лаптопи Точно Писане на Фигурата Бял Цвят.Прецизна стилизаторы : осигуряват плавно, като пера, писане на текст на таблетката или телефон със сензорен екран.Писалка за сензорен екран : рисуване, проектиране, създаване на бележки, скици, подписване, на запис на вашите таблети и телефони с тъчскрийн.Списък на опаковки, 3 x капацитивен стилус Характеристики -Гладко писмо, отлично качество на изработката капацитивна писалка за PC отвътре и отвън. - рисуване, проектиране, създаване на бележки, скици, подписване, на запис на таблети със сензорен екран и телефони на стилуса. - Stylus писалка имат изискан съвет, който е подходящ за емкостного сензорен екран и защитава екрана от надраскване аксесоари за мобилни телефони. -Размер : Около 15.55 X0 сензорни писалки за мобилни телефони. - Чудесен начин да се подобри ефективността на вашата работа и да докосване на екрана от пръстови отпечатъци Многофункционални докосване на дръжките. -Материал : Устройства с емкостными сензорни екрани от алуминиева сплав - Сверхчувствительный стилус може плавно да се движите в повечето сензорни екрани цифрови продукти. Писалка за сензорен екран от алуминиева сплав.Описание на продукта Писалка за рисуване чудесно за рисуване, писане, обработка на снимки и извършване на графични произведения.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория