• Ново
DNYSYSJ 7 Машина За разделяне на LCD екран, Дъска Платформа За разделяне на екрана, Сепаратор за Мобилен телефон, Двойна Вакуум помпа За ремонт на екрана, висока ефективн?

DNYSYSJ 7 Машина За разделяне на LCD екран, Дъска Платформа За разделяне на екрана, Сепаратор за Мобилен телефон, Двойна

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Разделител докосване на екрана LCD】 Подходящ за магазини ремонт на мобилни телефони за разделяне на стъклени лещи, разделение на допир екран, премахване на лепило за мобилен телефон и т, Той е подходящ за телефони с размер по-малко от 7 инча. 【Размер】 Размерът на такава 5.9 влиза и заема малко място.Нагревательная плоча е изработена от алуминий с висока топлопроводимост, както площ за отопление е 7,4 * 3,15 инча, което позволява напълно и равномерно загрява телефон. 【Параметър】 Напрежение : 110 V; Мощност : 250 W; температурен Диапазон : 40-120 ℃ / 104 -248℉; Размер на нагряване на повърхността : 18,8 * 8 см / 7,4 * 3,15 инча; Приложимо мобилен телефон на екрана : 7 инча или по-малко. 【LCD дисплей на температурата】 Този экранный сепаратор с LCD дисплей на температурата, точно показване на температура, с регулируем обхват от температури 104-248℉ за задоволяване на различни нужди. 【Въртене на 360 °】Нагревательная плоча на това устройство, с разделен LCD екран може свободно да се завърта на 360 ° за по-лесна работа от различни ъгли, което е удобно и практично. 【Разделител докосване на екрана LCD】 Подходящ за магазини ремонт на мобилни телефони за разделяне на стъклени лещи, разделение на допир екран, премахване на лепило за мобилен телефон и т., Той е подходящ за телефони с размер по-малко от 7 инча. 【Размер】 Размерът на такава 5.9 влиза и заема малко място.Нагревательная плоча е изработена от алуминий с висока топлопроводимост, както площ за отопление е 7,4 * 3,15 инча, което позволява напълно и равномерно загрява телефон. 【Параметър】 Напрежение : 110 V; Мощност : 250 W; температурен Диапазон : 40-120 ℃ / 104 -248℉; Размер на нагряване на повърхността : 18,8 * 8 см / 7,4 * 3,15 инча; Приложимо мобилен телефон на екрана : 7 инча или по-малко. 【LCD дисплей на температурата】 Този экранный сепаратор с LCD дисплей на температурата, точно показване на температура, с регулируем обхват от температури 104-248℉ за задоволяване на различни нужди. 【Въртене на 360 °】Нагревательная плоча на това устройство, с разделен LCD екран може свободно да се завърта на 360 ° за по-лесна работа от различни ъгли, което е удобно и практично.Характеристика : 【Силна мощност на засмукване】 Тази машина за отделяне на LCD екрана е оборудван с две вградени вакуумни помпи, които имат силен капацитет на засмукване.

Всичко за продукта

  :

Подобни продукти в категория