• Ново
Подмяна на метални пластини с затваряне на VOLPORT 6 бр. за автомобилния закрепване с магнитен магнит за телефон, на телефона е 3 м, метална плоча MagicPlate, етикет на диск, З?

Подмяна на метални пластини с затваряне на VOLPORT 6 бр. за автомобилния закрепване с магнитен магнит за телефон, на телефона

Rating 
BGN 3.79

Сума
Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание : поставка Pops в комплекта не е включена в комплекта е включена 8 опаковки тънки кръгли метални плочи, стикер само за смяната на диска! Метални накладки за мобилен телефон с черни клейкими кръгли магнити от 3 m се поставят в калъф за телефона, за работа с магически магнитен автомобилен стенаМагнитна плоча премиум-класа за мобилен телефон е вътре разширяване на горната част на ръкохватката на телефона, а сгъваема дръжка за смартфон не поцарапается при изваждане на дубликат на метална плоча или лепкави остатъци.Съвет по безжичен зарядното устройство : моля, прикрепете метални дискове към корпуса на телефона, свалете корпуса по време на зареждане.Магнитна метална плоча чудесно за магнитни автомобилни колани за таблети и GPS телефони, работа на смени магнитна плоча се поставя вътре складного основания за прихващане.Уникален процес на полиране : Всеки метален магнит за мобилен телефон magic plate е нежно и старателно изгладен, за да се получи наистина гладки ръбове.Най-добрата кръгла магнитна пръчка i phone на автомобилния креплении, метал и взаимозаменяеми околовръстен държач за предна страна, горни лепкава магнити, подмяна на лепило под 5. Какво получавате : нашата безпроблемна гаранция 18 месеца и приятелско обслужване на клиенти. 6 х 1,57-инчов преносим метален диск за магнитно закрепване със самозалепваща подложка 3 м, 2 х 1,18-инчов метален диск със самозалепваща подложка 3 М; през цялата размер на 1,18 " / 30 мм, идеално се вписва в конектор pop, можете да залепите вътре в капака. 6 х прозрачни защитни филми.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория