• Ново
Каишка NICKSTON Floral FL-5 Черен с червени рози, и е съвместим с Garmin Venu Пл, Venu Пл Music Edition и Venu Smartwatches Кожена каишка B18P20 (3. обтегач златен цвят)

Каишка NICKSTON Floral FL-5 Черен с червени рози, и е съвместим с Garmin Venu Пл, Venu Пл Music Edition и Venu Smartwatches

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Комплектът включва : 1 (един) Кожена каишка за часовник (с 2 быстросъемными игли и 1 катарама) е Готов за закрепване на границитеЛесна / бърза инсталация и тегления. изберете цвят ключалката в менюто с Опции.Тези въжета са идеални за китките размер от 152 мм и до 203 mm (6 инча до 8 инча).Вижте снимки на измерване, за да се научат как правилно измерване на китката си.Идва с предавателна NICKSTON, като на снимката!!. Съвместим с Garmin Venu Пл, Venu Пл Music Edition и умни часовник Venu.Умен часовник в комплекта не са включени!!!Проверете Описание на продукта за повече информация.Комплектът включва : 1 (един) Кожена каишка за часовник (с 2 быстросъемными игли и 1 катарама) е Готов за закрепване на границите.Лесна / бърза инсталация и тегления. изберете цвят ключалката в менюто с Опции.Тези въжета са идеални за китките размер от 152 мм и до 203 mm (6 инча до 8 инча).Вижте снимки на измерване, за да се научат как правилно измерване на китката си.Идва с предавателна NICKSTON, като на снимката!!. Съвместим с Garmin Venu Пл, Venu Пл Music Edition и умни часовник Venu.Умен часовник в комплекта не са включени!!!Проверете Описание на продукта за повече информация.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория