• Ново
Работи на кабел за бързо зареждане на USB 3.0 Type-C и трансфер на данни за Motorola Moto G50 5G! (18 W Черен 1 М 3,2 метра)

Работи на кабел за бързо зареждане на USB 3.0 Type-C и трансфер на данни за Motorola Moto G50 5G! (18 W Черен 1 М 3,2 метра)

Rating 
BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Зареждане и бърз пренос на данни Идеални за устройства на Motorola Moto G50 5 G USB Type-C с помощта на един кабел!Ултра-бързо зареждане и пренос на данни по директен USB 3.0 USB Type-C и осигурява мощност е 18 Вата.Официален, сертифициран и тестван за удовлетворяване на всички стандарти USB Type-C, зареждане и пренос на данни.Изчислена на днешното използване и в бъдещи пълни спецификации USB Type C. Истински изработена, с високо качество, на които можете да се доверите. * КУПУВАЙТЕ СЕГА - ЗАПАСИТЕ СА ОГРАНИЧЕНИ *. ⚡ Кабел за бързо зареждане на USB 3.0 Type-C и предаване на данни подходяща за вашия Motorola Moto G50 5 G! (18 W черен, 1 М 3,2 метра).Този кабел USB Type-C ви позволява да зареждате устройството, както и синхронизиране на снимки, музика и данни за вашия смартфон или лаптоп със зашеметяваща скорост на зареждане и прехвърляне на данни.Освен това, кабел и поддържа изходна мощност до 3 Усилвател 15 Вата за зареждане на USB устройства-C. ✅Технически характеристики : ● Този кабел с дължина 1 метър / 3 фута-това е нов професионален кабел USB-C USB Type-C, който поддържа бързо зареждане USB, бърза адаптивно зареждане версия 4.0 включително и всички предишни версии.● Наличието на висококачествен професионален кабел, подобно на това, максимално разширяване на съществуващата функционалност, USB, чрез предоставяне на повече устройства, съвместими с захранването.●Надеждна връзка към зарядното и USB кабел за предаване на данни го прави идеален както за пътуване, така и за съхранение.● Кабел с дължина 3 метра / 1 метър надхвърля оригинални стандарти, като същевременно осигурява по-бързо зареждане и лесен достъп до електрическата мрежа с голяма дължина!● Помислете за закупуване на устройство за дома, офиса и за пътуване, за да имате винаги е била способността за бързо зареждане.●Гарантирана скорост на зареждане до 25 W, 5 Волта, 3,1 усилвател, Quick Charge 4 и в съответствие със списъка на UL✅ПОДОБРЕНИЯ : ● СВЕРХСКОРОСТНАЯ СИНХРОНИЗАЦИЯ - предаване на данни с всички USB устройства със скорост до 5 Gbit/s. Това е един HD филм или на повече от 1000 песни на всеки 5 секунди ● ВИСОКА скорост на зареждане - използвайте всяко зарядно устройство за телефони, преносими зарядно устройство или многопортовое USB-зарядно устройство за зареждане работи за вашия нов Mac Book, Chrome Book Pixel или на други устройства USB-C.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория