• Ново
LLSCFLAH Силиконов Калъф за колиета за Motorola Moto Г-20, на Притежателя на веригата за мобилен телефон на Шийката на каишка, Шнур, стойка за телефон, Удароустойчив за жени, Мо?

LLSCFLAH Силиконов Калъф за колиета за Motorola Moto Г-20, на Притежателя на веригата за мобилен телефон на Шийката на каишка,

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Идеална за засаждане : Калъф-дантела за мобилен телефон с шейным каишка за Motorola Moto G20 /G30, 6,5 инчаИдеално за това, че вашите ръце са свободни по време на изпълнение на други задачи.Регулируема каишка : Висококачествен кабел PPM дължина 150 см, издръжливи и устойчиви на увреждане на вода, лек и издръжлив.Прозрачен капак на корпуса : Поддържа безжична зареждане, без смущения.Освен това, той е достатъчно тънък, за да ви представи оригинално усещането за натискане на вашия Moto G20 / G30. Защита : Калъф за мобилен телефон от премиум-клас за носене-практичен 2. Каишка : дължина 150 см; 3. Делото през рамо с каишка на врата за Motorola Moto G20/G30; 4. Ультратонкая делото светлина, която запазва първоначалната си красота телефон и осигурява отлично сцепление; 5. Лесен за носене-броня осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли 6. Лесна инсталация с капаче.Опаковка : ☆ 1 х прозрачно защитно случай ☆ 1 х лента за кабел за колиета.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория