• Ново
Кола за телефон HIYITKS, Многофункционален държач за мобилен телефон с огледало за обратно виждане, Настолна стойка, Универсално автомобилно огледало за обратно вижд?

Кола за телефон HIYITKS, Многофункционален държач за мобилен телефон с огледало за обратно виждане, Настолна стойка, Универсално

Rating 
BGN 4.33

Сума
Налично за поръчка

【Лесна настройка и няколко ъгли на видимост】Нов държач за мобилен телефон може да се завърта на 360 градуса, като предоставя възможно най-добрия зрителен ъгъл, за да отговори на нуждите на различните линии на прегледМеждувременно, тази кола за телефон също поддържа хоризонтално и вертикално превключване на екрана, а ъгъл навигация може да се регулира по желание, за да можете да се насладите по-спокойно, удобно и безопасно шофиране. 【Управление с една ръка】 Конструкция менгеме с голямо разстояние между тях, която позволява блокиране или освобождаване на телефон само с една ръка, спестявайки време и усилия, а на притежателя на мобилен телефон може да се скрие, когато не се използва, така че той няма да наруши вашето зрение и да повлияят на безопасността при шофиране. 【Здрав материал】 е Изработен от висококачествена ABS-материал, издръжлив, но здрав, това е лесно да се почеше, но е лесно да се счупят, може да се използва в продължение на дълго време.Стилен външен дизайн, лесен и практичен. 【Перфектна защита】 кажете сбогом с пластмасова или метална стена за телефон, който лесно се драска.Тази нова кола за мобилния си телефон допълнени с подобрени силиконов материал с висока плътност с по-добра защита.Автомобилно планина за телефон, покрита с дебел слой силиконова подложка, която предпазва вашето мобилно устройство от износване. 【Широко приложение】 е Съвместим с всички мобилни телефони и устройства с ширина 50 мм-100 мм / 2.0 инча - 4,0 инча.Универсална автомобилна поставка за телефон подходящ за автомобилни огледала за обратно виждане, кухня, гледане на сериали в леглото и т. В допълнение към огледалото за обратно виждане, също така можете да инсталирате на седалката, това е добър избор за повечето леки автомобили, пикапи, джипове, камиони и таксита.Идеи за подарък за нова година за семейство и приятели, подаръци за рожден ден или кола за други случаи.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория