• Ново
Метална щипка за номер на Мотора SOKUSIN, Удароустойчив Велосипеден калъф за iPhone 11 Pro, Велосипеди Титуляр От Алуминиева Сплав с Секундным Отсоединением, Монтиране на к?

Метална щипка за номер на Мотора SOKUSIN, Удароустойчив Велосипеден калъф за iPhone 11 Pro, Велосипеди Титуляр От Алуминиева

Rating 
BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

【Не просто планина за номер на мотора 】 - Това е не само закопчалка за под наем, но и калъф за вашия телефон Подвижна дизайн 2 В 1 ще стане най-добрият избор за вашето колоездене. 【Небьющееся метално определяне на основния】-Това кормило планината са произведени от ултра силна алуминиева сплав, здрава метална рамка и метални задържане конструкция не защелкиваются на високи скорости и не се разпадат под въздействието на слънчевата светлина.Не се страхувайте да се счупи от удара по време на езда.Достатъчно здрав, за да издържа на вибрации мотор и сила на вятъра по време на пътуване.Много по-стегната, пластмасови стойки и никога не ще се счупи.Никакво колебание или отпуснатост!. 【Калъф за телефон Drop осигурява максимална защита-този калъф за вашия телефон изработен е от висококачествен прозрачен акрил и силикон рамка, вътре се добавят 4 ъглово отвор за въздуха, за да се гарантира добра смекчаване и защита от падане.Здрав и осигурява ударопрочную функционалност на военно ниво.Черупката не обесцвечивается след продължителна употреба.Двигателя размер на рамката осигурява здрав захват. Забележка : В комплектът не са включени защитно фолио за екрана или на предния капак. 【Заключващ механизъм и клип】-Освободете заключващия механизъм и клип с един бутон, плътно съединете с основата на закрепване и лесно поставяйте телефона и изваждайте го по време на път с кола, бърз монтаж в рамките на няколко секунди, можете да махнете телефон с велосипед за разговори, съобщения и селфи по време на пътуване с велосипед.Идва с 3 чифта гумени облицовки за монтаж на волана (с диаметър 0,7 "-1,4"), универсални за велосипед, мотоциклет, планинско колоездене, квадроцикла, инвалидна количка и неблагодарна. 【Микрофона и чудесен подарък】-С държач за мобилен телефон Sokusin лесно да се справят с предизвикателствата, слушане на музика, карти, гледане на времето, местоположението или GPS навигация.Това е най-добрият подарък за Деня на майката, Деня на бащата, Коледа, Нова година, Ден за защита на децата и т. Ако имате някакви въпроси за това держателе за велосипед, просто се свържете с нас и нашият екип за обслужване на клиенти ви предостави най-доброто решение в рамките на 24 часа. 【Не просто планина за номер на мотора 】 - Това е не само закопчалка за под наем, но и калъф за вашия телефон. Подвижна дизайн 2 В 1 ще стане най-добрият избор за вашето колоездене. 【Небьющееся метално определяне на основния】-Това кормило планината са произведени от ултра силна алуминиева сплав, здрава метална рамка и метални задържане конструкция не защелкиваются на високи скорости и не се разпадат под въздействието на слънчевата светлина.Не се страхувайте да се счупи от удара по време на езда.Достатъчно здрав, за да издържа на вибрации мотор и сила на вятъра по време на пътуване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория