• Ново
Кабел за бързо зарядно устройство 3 в 1 USB-C за Apple Watch и iPhone / Airpods, магнитна зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за iWatch серия 3/4/5/6/7/8 / SE/ Ultra, зарядно у?

Кабел за бързо зарядно устройство 3 в 1 USB-C за Apple Watch и iPhone / Airpods, магнитна зарядно устройство ще захранване

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Максимална мощност : 30 Вата Вход : Подкрепа адаптер капацитет 15-30 W.0 В = 3,0 А или В 9,0 = 3,0 И или 12 В = 2,5 А 15,0 В = 2А. Размер зарядно устройство за часа : 3,3 х 1,9 х 2 инча.Дължина : 4,4 фута (1. Режим на зареждане : Зарядно устройство за i Watch и Airpods / кабел за зареждане на i Phone.Службата трябва да бъде максимално съвместима с i Phone / i Pad / iwatch / Air Pods Pro / други устройства USB C. Подобрен контрол на температурата, защита от претоварване и др осигуряват пълно спокойствие по време на зареждане на вашите устройства.Високо качество : професионални за фенове на Apple.Не използвайте адаптер USB-C към USB A за да се свържете с този на зарядното устройство, го ток ще са твърде ниски, за едновременно зареждане на устройства на Apple watch, airpods и i Phone.Моля, използвайте адаптер капацитет над 20 W за да се свържете с този зарядно за Apple watch, тя ще ви осигури най-добрия опит на зареждане. ⚡【Зарядно устройство за часа 3 в 1】Магнитно зарядно устройство за часа с дължина 4,3 метра /1,3 м позволява да се зарежда i Watch, i Phone и Airpods едновременно.Магнитна адсорбция позволява просто и зарядното устройство към задната част на часа, той може да адсорбират часовник автоматично. ⚡【Широка съвместимост】 Кабела на зарядното устройство за часа Type C е съвместим с Apple Watch Серия 8/7/6/5/4/3/2/1 / SE / SE2 / Ultra (версия 38 мм, 40 мм 41 мм 42 мм 44 мм, 45 мм и 49 мм), i Phone 8 / X / Xs / 11-14 / Pro / Pro Max / Mini / SE, Airpods 1/2/3 / Pro, както и специални лимитированными нови заглавия. ⚡【Режим на бързо зареждане USB-C】В док-станция за зарядното устройство часа вграден интелигентен чип, който може да контролира токът на зареждане, като предотвратява прегряване.Поддръжка на максимално адаптер за захранване с мощност 30 Вата и максимален капацитет за зареждане PD мощност от 25 W за i Phone. (Забележка : Препоръчва се да използвате захранващ адаптер USB-C капацитет 20-30 Вата!). ⚡【Е Готов да пътуват】 Преносимо зарядно за часовника е за това, за да ви придружава във всичките ви пътувания.Благодарение на тяхната светлина тегло и качеството на монтаж можете да лесно да се заеме нашето зарядно устройство за часа на път със себе си, където и да отидете в раница, дамска чанта, багаж и т. на ⚡ 【за Обслужване на клиенти】 Ще получите 1 X кабел за зареждане часа USB C 3 в 1 с дължина 4,3 метра/1,3 m (забележка : в комплекта не е включен адаптер за захранване).Предоставяне на 12-месечна гаранция на продуктите и приятелска 24-часово обслужване на клиентите.За всякакви въпроси, просто се свържете с нас, ние ще се радваме да ви помогнем в рамките на 12 часа!. ⚡【Зарядно устройство за часа 3 в 1】Магнитно зарядно устройство за часа с дължина 4,3 метра /1,3 м позволява да се зарежда i Watch, i Phone и Airpods едновременно.Магнитна адсорбция позволява просто и зарядното устройство към задната част на часа, той може да адсорбират часовник автоматично.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория