• Ново
YWLRONG за Boost Mobile Celero 5G Подмяна на екрана LCD сензорен дисплей, Дигитайзер в събирането на Boost Mobile Celero 5G с комплект (черни, не е за 4G)

YWLRONG за Boost Mobile Celero 5G Подмяна на екрана LCD сензорен дисплей, Дигитайзер в събирането на Boost Mobile Celero 5G

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Съвместимост】- LCD-екран е предназначена само за замяна на Boost Mobile Celero 5 GМоля, уверете се, че вашия модел телефон, преди да купите.Тази подробност не включва бутона "у Дома", предна камера, кабели за на бутона "у Дома" и предна камера, говорител на наушнике.Моля, изтеглете ги от стария екрана. 【Прилагането на】 - Използва се за подмяна на повреден LCD дисплей с touch screen digitizer в събирането на Boost Mobile Celero 5 G.Например, екранът не реагира правилно, проблеми с дисплея, пиксели изкривяване, напукани LCD екрани, проблеми с грешен цвят, стар или разрядившийся LCD дисплей. 【Гаранция за качество】 - Всички продукти са преминали строг двоен контрол за качество и 100% е в добро състояние, преди да изпратите.За да се уверите в липсата на драскотини / мъртвата зона / точка, пиксел или линията на екрана.Благодарение на висока наситеност на цветовете, широката цветова гама, гладки касанию този LCD екран ще премахне всички проблеми с телевизор. 【Гаранция и лесна инсталация】 - Високо качество за подмяна на LCD екрана Boost Mobile Celero 5 G и безплатни инструменти за ремонт. 6 Месеца безплатен обмен на нечеловеческий щети.Заедно с инструментите, необходими за поправка на вашия телефон.Трябва само да премахнете други части от оригиналния екрана, за да инсталирате на нов екран. 【Консултации и обслужване на клиенти】 - Моля, проверете на екрана, преди да инсталирате и не се допирайте до чип.Проверете на екрана, за да се уверите, че тя е лесна за използване.Не препоръчвам да се инсталира без никакъв опит.Ако имате нужда от помощ и линк към видео ръководство за инсталиране, моля, свържете се с нас чрез имейл.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Моля, използвайте съединителя спк стартира строителни повторно свързване на основната заплата, уверете се, че конектора плътно затегнати, и включете го в правилната позиция. Моля, проверете, да не се изчиства ли средна рама, и върху него все още има чужди предмети. Независимо от това, обърна ли внимание на дължината на винт винт може да се инсталира назад, за да се противопоставят на LCD дисплей. Моля, проверете, да не деформират ли конектор. моля, използвайте съединителя спк стартира строителни повторно свързване на основната заплата, уверете се, че конектора плътно затегнати, и включете го в правилната позиция.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория