• Ново
GTINTHEBOX Смартфон Държач за мобилен телефон, с Регулируема Вентиляционным Дупка Клип на Кутията за 2014 2015 2017 2018 г. Volkswagen VW Golf 7 MK7 (3,5-6,0 инча Телефон)

GTINTHEBOX Смартфон Държач за мобилен телефон, с Регулируема Вентиляционным Дупка Клип на Кутията за 2014 2015 2017 2018

Rating 
BGN 12.79

Сума
Налично за поръчка

Полезен модел изисква управление само с една ръка, за да завърши напълно се регулира със завъртане на 360 градуса, за да видите вашето устройство в правилното положениеПроменете вашата гледна точка натисване.Моля, обърнете внимание, че този телефон е приложен, и ние ви съветваме да Получите По-професионален монтаж в местния сервизен център на автомобила.С удоволствие проверете модела на автомобила, за да се избегне закупуването на неправилно стоката; Просто се свържете с нас, ако вашата модификация на автомобила не е показано. ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди. 100% чисто нов 1 комплект автомобилни закрепване (1 скоба и 1 изход за дискета) В нашия комплект се предлага широка съвместимост : Премина широка гама от тестове, подходящи за повечето мобилни телефони като i Phone 7 7 Plus, i Phone Plus 6s, 6s 5s, 5c, Samsung Galaxy S6, HTC, LG, Nexus, Nokia, GPS-устройство.Здрава е, не изисква влакчета и привлекателна система за задържане на устройството. подходяща за смарт телефони или електронни устройства, с ширина от 3.Автомобилно планина, произведено по поръчка, подходящи за всеки телефон, подходящ само за 2014-2018 Volkswagen VW Golf 7 MK7 за телефон 3,5/6 инча.Идеално се съчетава със специален автомобилен радианом, качествено отборным хром и ABS-материал за безопасно определяне на вашия телефон, GPS или леки таблети по време на шофиране, стилно изглежда на 360 °. Без пробиване, лесна инсталация със собствените си ръце; И ние ви съветваме да извърши по-професионален монтаж с помощта на местен поддръжка на автомобила.С удоволствие проверете модела на автомобила, за да се избегне закупуването на неправилно стоката; Просто се свържете с нас, ако вашата модификация на автомобила не е показано. ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди. 100% чисто нов 1 комплект автомобилни закрепване (1 скоба и 1 изход за дискета) В нашия комплект се предлага широка съвместимост : Премина широка гама от тестове, подходящи за повечето мобилни телефони като i Phone 7 7 Plus, i Phone Plus 6s, 6s 5s, 5c, Samsung Galaxy S6, HTC, LG, Nexus, Nokia, GPS-устройство.Здрава е, не изисква влакчета и привлекателна система за задържане на устройството. подходяща за смарт телефони или електронни устройства, с ширина от 3.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория