• Ново
Сгъваема Поставка за мобилен телефон VECOFO, Преносим Притежател на мобилен телефон на масата с Регулируем ъгъл на наклона, Малък Ръчен Държач за мобилен телефон за в?

Сгъваема Поставка за мобилен телефон VECOFO, Преносим Притежател на мобилен телефон на масата с Регулируем ъгъл на наклона,

Rating 
BGN 13.86

Сума
Налично за поръчка

【Многоугольная регулиране на】 : регулиране на ъгъла на наклона 4 кутия плавно като течаща вода, една стъпка сгъването 【Стабилна затворена триъгълна опора】 : Основаване на голям площад (3,7 инча), стабилна е затворена триъгълна опора, тя ще бъде много стабилна и издръжлива, когато прекарват ръка по мобилен телефон или пишете на таблетката. 【Дизайн на малък джоб】 : една стъпка конверсия сгъваема поставка за мобилен телефон-това е дизайн на малък джоб, преносим държач за мобилен телефон тънка и по-малко мобилен телефон, който може лесно да носят със себе си и сложи в джоба или в чантата си. 【Сгъваем заключване за сигурност и ре-дизайн на порта за зареждане】: Ре-дизайн на порта за зареждане, можете да гледате по време на зареждане, Сгъваем заключване за сигурност предотвратява поцарапывание изделия по време на носене. 【Високо качество】 : Висококачествена алуминиева подплата, качествено нескользящий силикон предпазва вашия телефон от приплъзване и надраскване, предлага двугодишно гаранционно и постоянно обслужване на клиенти. 【Многоугольная регулиране на】 : регулиране на ъгъла на наклона 4 кутия плавно като течаща вода, една стъпка сгъването. 【Стабилна затворена триъгълна опора】 : Основаване на голям площад (3,7 инча), стабилна е затворена триъгълна опора, тя ще бъде много стабилна и издръжлива, когато прекарват ръка по мобилен телефон или пишете на таблетката. 【Дизайн на малък джоб】 : една стъпка конверсия сгъваема поставка за мобилен телефон-това е дизайн на малък джоб, преносим държач за мобилен телефон тънка и по-малко мобилен телефон, който може лесно да носят със себе си и сложи в джоба или в чантата си. 【Сгъваем заключване за сигурност и ре-дизайн на порта за зареждане】: Ре-дизайн на порта за зареждане, можете да гледате по време на зареждане, Сгъваем заключване за сигурност предотвратява поцарапывание изделия по време на носене. 【Високо качество】 : Висококачествена алуминиева подплата, качествено нескользящий силикон предпазва вашия телефон от приплъзване и надраскване, предлага двугодишно гаранционно и постоянно обслужване на клиенти.Сгъваема Поставка за мобилен телефон от алуминий с Черен цвят.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория