• Ново
Защитно фолио BoxWave на екрана, съвместим с Apple iPhone 11 Pro Max (Защитно фолио за екрана от BoxWave) - Защита на обектива CameraGuard, защита на обектива на фотоапарата от закалено стъ?

Защитно фолио BoxWave на екрана, съвместим с Apple iPhone 11 Pro Max (Защитно фолио за екрана от BoxWave) - Защита на обектива

Rating 
BGN 3.57

Сума
Налично за поръчка

? [ЗАКАЛЕНО СТЪКЛО 9 H] Защитно фолио Box Wave, което е съвместимо с Apple i Phone 11 Pro MaxЗащитно фолио за обектива Camera Guard от Box Wave - това е ОТДЕЛЕН капак на обектива, който защитава обективи на вашия i Phone 11 Pro Max от падане и надраскване.Изработена от ултра силна закалено стъкло 9 H, тази защитно фолио за стъкло е почти неразрушим!. ? [КРИСТАЛНО чист] Благодарение на визуална прозрачност 99% защитно фолио за обектива Camera Guard запазва ярките цветове и яснота на вашите камери и няма да се отрази върху качеството на вашите снимки и видео!. ? [УСТОЙЧИВ на надраскване], Резистентни към образуването на надраскване - предпазва тънки лещи на камерата на вашия i Phone 11 Pro Max. ? [ЛЕКОТА на инсталиране на] Предпазно стъкло за обектива Camera Guard невероятно лесно се инсталира, тя се инсталира без мехурчета по-малко от минута!Просто свалете защитното субстрат и натиснете надолу, за да лещи сигурно приклеились. ? [БЕСКЛЕЕВОЙ ЛЕПИЛО] Защитно фолио за обектива Camera Guard поставили в объективам вашия i Phone 11 Pro Max с помощта на бесклеевого лепило, така че никога не трябва да се притеснявате за лепкави остатъци, когато дойде време да се стреля или да се замени с нея.Просто го махнете, и готово!.Защитно фолио Box Wave, което е Съвместимо с Apple i Phone 11 Pro Max.Телефонни камери - това е страхотно!Те са удобни за запечатлевают важни моменти от нашия живот!Въпреки това, тъй като обектив на камерата действа от самото устройство, е важно да ги предпазите от драскотини и счупвания.Защитно фолио за обектива Camera Guard от Box Wave - това е ОТДЕЛНА КАПАЧКА за обектив, който предпазва обективите на вашия i Phone 11 Pro Max от падане и надраскване.Изработена от ултра силна закалено стъкло 9 H, тази защитно фолио за стъкло е почти неразрушим!Благодарение на визуална прозрачност 99% защитно фолио за обектива Camera Guard запазва ярките цветове и яснота на вашите камери и няма да се отрази върху качеството на вашите снимки и видео!Защитно фолио за обектива Camera Guard невероятно лесен за инсталиране, тя се инсталира без мехурчета по-малко от минута!Просто свалете защитното субстрат и натиснете надолу, за да лещи сигурно приклеились.Защитник на обектива Camera Guard поставили в объективам вашия i Phone 11 Pro Max с помощта на бесклеевого лепило, така че никога не трябва да се притеснявате за лепкави остатъци, когато дойде време да стреля или да го замени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория