• Ново
[3 опаковки БИСЕН] е Подходящ за Samsung Galaxy S23 Ultra (2023)/S22 Ultra (2022) Защитно фолио за екрана, Матово покритие за защита на екрана с пълно покритие, защита от отблясъци и защит?

[3 опаковки БИСЕН] е Подходящ за Samsung Galaxy S23 Ultra (2023)/S22 Ultra (2022) Защитно фолио за екрана, Матово покритие

Rating 
BGN 3.58

Сума
Налично за поръчка

Защитно фолио е с пълно покритие за Samsung Galaxy S23 Ultra (2023) / S22 Ultra (2022) - Висококачествено защитно фолио за екрана, без мехурчета лепило за перфектен монтажПЪЛНО ПОКРИТИЕ на ЕКРАНА - от край до край за полноэкранной защита.МАТ антибликовая и ультратонкая - Защита от пръстови отпечатъци и ультратонкая филм за осигуряване на по-висока чувствителност при допир.ЗАЩИТА от ДРАСКОТИНИ и натъртвания - Иновативна технология на нанопокрытия за осигуряване на максимална защита на екрана от драскотини и падане.ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ И ПОДМЯНА - Защитен BISEN Без проблеми с доживотна гаранция и подмяна.Защитно фолио за екрана е подходящ само за Samsung Galaxy S23 Ultra (2023)/S22 Ultra (2022) МОНТАЖ, без мехурчета Антибликовая матово фолио без мехурчета за перфектен монтаж ПЪЛНО покритие на екрана от край до край за защита на цял екран ЛЕСНА инсталация Филм от TPU най-високо качество, без мехурчета за перфектен монтаж Защита от удари и надраскване Иновативна технология нанопокрытия за да се гарантира максимална защита на дисплея от надраскване и падане Мат и антибликовая защита от пръстови отпечатъци ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ И ПОДМЯНА на : Защитени BISEN Доживотна гаранция и подмяна на без проблеми.Вие ще получите пълно възстановяване на сумата или безплатна замяна при следните обстоятелства : 1. Дефекти на продукта (напр. неправилен размер) и /или проблеми с инсталирането (напр. Драскотини при нормална употреба (с изключение на щети, причинени от силни спадове) СЪВЕТИ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ : 1. Задайте защитно фолио за екрана на място с ниско съдържание на прах.Прах под защитни филм на екрана - причина номер 1 на образованието мехурчета 2. Не докосвайте с лепило страна защитно фолио на дисплея.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория