• Ново
ZCMEB Преносим Титуляр за телефон, Околовръстен лампа за Селфи, Мини-Настолна led лампа, Батерия за видео (Цвят: E, размер: 1)

ZCMEB Преносим Титуляр за телефон, Околовръстен лампа за Селфи, Мини-Настолна led лампа, Батерия за видео (Цвят: E, размер:

Rating 
BGN 344.25

Сума
Налично за поръчка

Благодарение на захранването от батерията, можете да носите и да я съхранявате където пожелаете и да се наслаждавате на своя ярък led пръстен без никакви ограниченияТова е голямо удобство за безжичен / външна експлоатация. 【Околовръстен лампа с регулируема яркост】 околовръстен лампа mini box с 3 режима на цветното осветление。. 【Лесно да носите със себе си】 Нашия стационарен преносим околовръстен лампа е напълно регламентирана височина и функция за сгъване—от 15,7 до 49 инча, 8 степени на разтягане, отточна тръба на шарнирна връзка държач за смартфон на 360 градуса, поддържа портретен режим (вертикално) или пейзажна режим (хоризонтално). 【отдалечен затвор】 Джобен дистанционно управление ви позволява лесно да селфи или групови снимки с разстоянието до 32,8 фута (10 м). 【Отточна тръба на шарнирна връзка на притежателя на телефона】Можете да лесно да персонализирате притежателя на телефона, под годни ви ъгъла (хоризонтален, вертикален, высокоугловой, низкоугловой и други).Титуляр телефон подпружинен и се измъква преди 2-3,2 инча широк, той е съвместим с почти всички смартфони с калъф или без него.Многофункционална сгъваема поставка за директно эфира1.Ъгъл на снимане се регулира на 360 °.Заснемане под по-голям ъгъл 3.Двупосочен заполняющий лампа 4. Дистанционно управление включва : 1 * държач за мобилен телефонаиз разликата в настройките на осветлението на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория