• Ново
Притежателят на Поставка за мобилен телефон с Бантиком Worform за Момичета /Жени, Поставка за улавяне пръстени за мобилен телефон (Лилаво)

Притежателят на Поставка за мобилен телефон с Бантиком Worform за Момичета /Жени, Поставка за улавяне пръстени за мобилен телефон

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Хубаво пръстен за телефон】 : здрав метален материалУлтра-тънък и лек.Красива и гладка на допир. 【Пръстен за телефон с хубав бантиком】 : Държач за пръстени за мобилен телефон може да се използва като поставка за крака, на коляно, кола и устройство за навиване на кабела.Удобен и сигурен захват за предотвратяване на случайно падане и соскальзываний телефон. 【Многофункционалност】 : Лилаво титуляр за телефонен пръстен може да се използва като поставка за краката, ръкохватка и устройство за навиване на кабела. 【Удобна поставка за телефон】: Дръжка за пръстите на телефон поддържа въртене на 360 ° и переворачивание на 180 ° в желаното от вас положение.Осигурете възможно най-добрата гледка за гледане на филми и клипове. 【Трайни етикети】 : Трайни етикети надеждно предпазват вашия телефон от падане.След изключване не оставя лепкави следи.Многофункционално пръстен за мобилен телефон: Дръжка за пръстите : лесен дръжте телефона си, за да играе на него, не пада.Поставка за крака : помага на телефона да стои на маса при гледане на видео.Устройство за навиване на кабела : Намотайте кабели, слушалки с пръстен за управление на кабели.Начин на използване : 1. Избършете стартова повърхност телефон или своята практика, за да се почисти от прах и мръсотия. Махнете хартията от обратната страна.Не докосвайте самозалепваща повърхност на ръцете. Уверете се, че телефонна пръстен е идеално за лепене, тъй като лепило не подлежи на повторно използване. Силно натиснете притежателя на телефона или планшету в продължение на 30 секунди.Моля, обърнете внимание, че силата на действие на лепилото ще започне да действа след 15 минути, не използвайте и не вдигайте телефонна пръстен, след като приклеите го до телефона. Нанесете го върху плоска повърхност.Лепилото не е подходящо за средни видоизменен /кожа / силиконов своята практика за телефон. Нанесете го на таблет с малък размер, за таблета на много големи по размер той може да се окаже достатъчно здрав. Премахнете Стъпки 1. Загрейте и размягчите лепило сешоар. С усилие махнете титуляр в една посока. Ако лепилото е останал на телефона си или в джоба, избършете го с алкохол.Пратката включва : 3 * лилава поставка за пръстени за телефон.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория