• Ново
Поставка за мобилен телефон UYSVGF, Регулируем Ъгъл На Наклон Поставка За Телефон, Тенис на Здрав Алуминий Метален Държач За мобилен телефон, Съвместим с Таблетен моб?

Поставка за мобилен телефон UYSVGF, Регулируем Ъгъл На Наклон Поставка За Телефон, Тенис на Здрав Алуминий Метален Държач За

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Широка съвместимост] Универсален за мобилни телефони и таблети, подходящ за мобилни телефони / таблети в рамките на 12,9 инча [Регулируема височина и ъгъл на наклона] Настолна поставка за телефон, височина, която лесно се регулира от 5,4 инча до 10.1 инча, а ъгъла на наклон от 5 ° до 45 ° на ръка. [Каучук сигурна и постоянна противоскользящее основата] Поставка за телефон с напълно покрита с плъзгане силиконова подплата, която максимално защитава вашето устройство от всякакви драскотини и подхлъзване. [Дизайн] Запазено отвор за зареждане не оказва влияние на зареждане при използване на подложки.Голямо основата и служи като мини-чекмедже за съхраняване на вашите неща.Настолна поставка за таблета ви позволява да използвате таблети и мобилни телефони, за да видите видео, игри, видеофилми, готвене, занимания по йога, фитнес, преглед на снимки, четене, набор на текст. [Широка съвместимост] Универсален за мобилни телефони и таблети, подходящ за мобилни телефони / таблети в рамките на 12,9 инча. [Регулируема височина и ъгъл на наклона] Настолна поставка за телефон, височина, която лесно се регулира от 5,4 инча до 10.1 инча, а ъгъла на наклон от 5 ° до 45 ° на ръка. [Каучук сигурна и постоянна противоскользящее основата] Поставка за телефон с напълно покрита с плъзгане силиконова подплата, която максимално защитава вашето устройство от всякакви драскотини и подхлъзване. [Дизайн] Запазено отвор за зареждане не оказва влияние на зареждане при използване на подложки.Голямо основата и служи като мини-чекмедже за съхраняване на вашите неща.Настолна поставка за таблета ви позволява да използвате таблети и мобилни телефони, за да видите видео, игри, видеофилми, готвене, занимания по йога, фитнес, преглед на снимки, четене, набор на текст.Име на цвят : бял Особености : изцяло нов и. е Изработен от алуминиева сплав, устойчива на износване и здрав, практичен.Сгъваем и лесен, удобен за ползване в переноске, може да се използва у дома или в офиса.Ергономичен дизайн, златното сечение ъгъл на гледане, по-удобен за използване.Благодарение на актуализирания зареждане с двойна намотка, високи коефициенти на преобразуване и по-висока скорост.Технически характеристики : Материал : Алуминиева сплав + PC + ABS Цвят : бял Височина : 13,8*25,8 см (разтеглива) Напрежение на зареждане : 5 v Ток на зареждане : 0,5-2 Пакета в пакет : 1 * Тенис на държач за мобилен телефон, Регулируема поставка за телефон на бюрото, поставка за телефон с по-дебел корпус.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория