• Ново
Защитно фолио FZYM (2 опаковки) за Samsung Galaxy S23 Ultra Защитно фолио със защита от надраскване Твърдост 9H, висококачествено закалено стъкло с висока разделителна способнос?

Защитно фолио FZYM (2 опаковки) за Samsung Galaxy S23 Ultra Защитно фолио със защита от надраскване Твърдост 9H, висококачествено

Rating 
BGN 6.16

Сума
Налично за поръчка

* 2 бр защитно фолио от закалено стъкло за екрана 9 H със защита от пръстови отпечатъци и драскотини Clear HD, разработена специално за Samsung Galaxy S23 Ultra (6,8 "). * Защитно фолио за Samsung Galaxy S23 Ultra, високо качество, изключително трудно, ультрапрозрачная, ультраабразивная, много тактильная, не съдържа прах, отпечатъци от пръсти, лесен за почистване. * Защитен слой от закалено стъкло за Samsung Galaxy S23 Ултра тънък и лек.Покриване на екрана, за да се избегне пълно увреждане. * Защитно фолио на премията за Samsung Galaxy S23 Ultra е лесен за инсталиране, включително комплект за почистване и протирку. състав закалено стъкло ограничава появата на мехурчета. * Изберете нашата защитен филм от закалено стъкло за Samsung Galaxy S23 Ultra, за да получите наистина добри визуални впечатления!!!.Описание на продукта : Цвят : защитно фолио за екрана HD, съвместима с Samsung Galaxy S23 Ultra Информация за опаковката : Закалено стъкло 2x9 H за Samsung Galaxy S23 Ultra (идва с професионален инструмент за нанасяне на фолио, както е показано) Характеристика : 1. Защитно фолио от закалено стъкло с висока прозрачност и супер износоустойчивост за Samsung Galaxy S23 Ultra. Идеално предпазва вашият екран от повреди. Закалено стъкло за Samsung Galaxy S23 Ultra изработено специално разработен долеофобным нанопокрытием.Без прах, без пръстови отпечатъци, лесен за почистване. за Samsung Galaxy S23 ултра защитно фолио за екрана е Лесен за инсталиране и премахване, уникален лепило осигурява липсата на мехурчета. Закалено стъкло със защита от надраскване за Samsung Galaxy S23 Ultra с гладки ръбове за защита от удар, по-добре да защити екрана на смартфон. Защитно фолио от закалено стъкло за Samsung Galaxy S23 Ultra е направена от висококачествен материал, напълно да защитите телефона си от пръстови отпечатъци, прах, повреди и падения. Защитно фолио за Samsung Galaxy S23 Ultra с резолюция High-definition и висока чувствителност touch осигурява невероятна визия, като позволява на телефона да работи бързо.Безусловно връщане/замяна в рамките на 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим най-доброто обслужване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория