• Ново
CLISPEED 2 елемента Голф Видео Стойка за Мобилен Телефон Кола Планина за Телефон Скоба Наръчник Кола Смартфон, Преносим Селфи Люлка Тренировъчен Притежателя на Притеж?

CLISPEED 2 елемента Голф Видео Стойка за Мобилен Телефон Кола Планина за Телефон Скоба Наръчник Кола Смартфон, Преносим Селфи

Rating 
BGN 16.16

Сума
Налично за поръчка

Учебни помагала по свингу : и разумно, ние винаги се сервираЩе ви помогне да спестите парите си.Притежател на телефон : може да се постави на количката или клюшку.Стойка за телефон и за практически занимания : Скоба за притежателя на телефона Нашият продукт се отличава с висока производителност, но ниска.Кратко игра : скоба за притежателя на телефона Е задължителен инструмент за любители или начинаещи, който ще ви помогне е добре да тренират.Стойка за телефон Record Диаметър : Скоба за притежателя на телефона също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които играят, те го ползват, и това ще им помогне да играят по-добре.Учебни помагала по свингу : и разумно, ние винаги се сервира.Ще ви помогне да спестите парите си.Притежател на телефон : може да се постави на количката или клюшку.Стойка за телефон и за практически занимания : Скоба за притежателя на телефона Нашият продукт се отличава с висока производителност, но ниска.Кратко игра : скоба за притежателя на телефона Е задължителен инструмент за любители или начинаещи, който ще ви помогне е добре да тренират.Стойка за телефон Record Диаметър : Скоба за притежателя на телефона също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които играят, те го ползват, и това ще им помогне да играят по-добре.Осъществяване Списък 2 x стойка за телефон, Особености - ABS по-здрав за ежедневна употреба и удобен за съхранение и переноске преносим скоба за притежателя на телефона. - Просто го сложи в чантата си, носете със себе си и се насладете на скоба-държач за телефон happy time. - Нашият продукт - това е висока, но малозатратный клип за запис на телефонни разговори. - Също така може да стане добър избор за подарък за вашите приятели, които играят голф, тя ги хареса, и това ще им помогне да играят в него по-добре. Стойка за телефон.57 X1, скоба за мобилен телефон. -Цвят : черен Система за записване на Swing - тя Е задължителен инструмент за любители или начинаещи, който ще ви помогне е добре да тренират в держателе телефон. -Материал : Скоба за мобилен телефон от ABS-пластмаса за тренировки Описание на стоките Практичен държач за тренировка селфи-люлки Това е титуляр за телефона, който е изработен от висококачествени материали, безопасни и трайни за вашия период на употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория