• Ново
XBC 2 ЕЛЕМЕНТА OEM S20 FE Смяна на стъкло на Обектива на гърба на камерата за Samsung Galaxy с Предварително инсталирана лента + Инструменти (S20 FE) (Облачно-зелен)

XBC 2 ЕЛЕМЕНТА OEM S20 FE Смяна на стъкло на Обектива на гърба на камерата за Samsung Galaxy с Предварително инсталирана

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Подмяна на стъкло на обектива на OEM-камерата за Samsung Galaxy S20 FE (всички носители)Не за S20, S20 Plus и S20 Ultra.В комплекта са включени оригинално стъкло за обектива * 2, предварително инсталирана лента * 2, инструменти за ремонт * 1. Това е отремонтирует вашия телефон.Точно по същия начин, както при оригиналния си стъкло за камера.Проверени един след друг професионален техник, преди да изпратите.Никакви проблеми с фокусиране.Промени себе си е много икономично.Моля, бъдете внимателни при смяна на повредени стъкло и се свържете с разбито стъкло по подходящ начин.В пакета няма никакви указания.Ако за първи път изпълнявате тази работа, ние ви препоръчваме да видите съответния видео в Интернет.Моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви въпроси.Цвят : облачно-зелен 2 бр. Смяна на стъкло на обектива на камерата за обратно виждане OEM S20 FE за Samsung Galaxy S20 FE с предварително инсталирана лента + инструменти 1. съвместим с Samsung Galaxy S20 FE (всички носители). 2,100% е абсолютно нов и е идеален. Поправете : стъкло обектив на задната камера е разбито или напукани.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория