• Ново
Магнитен кабел за зареждане на телефона 3 в 1 с найлон оплеткой USB 3a Кабел за бързо зареждане на Samsung Galaxy/iPhone/Pixel/Sony/ LG/ HTC. с led подсветка, който е съвместим с Micro USB (черве?

Магнитен кабел за зареждане на телефона 3 в 1 с найлон оплеткой USB 3a Кабел за бързо зареждане на Samsung Galaxy/iPhone/Pixel/Sony/

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

[Бързо зареждане И синхронизация 3 A] Кабел е съвместим с всички устройства с micro USB, а максималният изходен ток е 3А Скорост на синхронизация на данни достига до 480 Mbit/s. В сравнение с други кабели, осигуряващи 5 В / 2,4 И магнитен USB кабел ускорява процеса на осигуряване на безопасна зареждане На 5v / 3 А (с 25% по-бързо). [Силна магнитна дизайн с led подсветка] 4-крак магнитен кабел има сверхмагнитными свойства, за да се избегне я изключите.Led подсветката е предназначен, за да ви е по-лесно намиране на кабели в тъмното, а мека светлина не ще алармата на сън. [Управление с една ръка] Магнитен кабел micro usb ви позволява да управлявате със зарядно, кабел с една ръка за включване / изключване на зареждане. това е удобно и безопасно шофиране.Това е най-добрият избор за шофьори, със зрителни увреждания, възрастни хора и инвалиди. [Силна магнитна пылезащитная функция] Магнитен кабел тип C притежава сверхмагнитными свойства, за да се избегне я изключите.В допълнение към зареждане тя може да се използва като пылезащитной мъничета за да се предотврати повреда на терминал смартфон при често включване и изключване от мрежата. [Качествено обслужване] Магнитен кабел е сертифицирана за безопасност, която може да предпази устройството от опасност от излагане на висок ток и да гарантира сигурността на зареждане.Нашият технически екип е прекарал хиляди тестове, за да се гарантира безопасността на оборудването.Всяка продажба включва 12-месечна гаранция за безпроблемна и ученето през целия следпродажбено обслужване, за да се демонстрира ангажимент към качеството. [Бързо зареждане И синхронизация 3 A] Кабел е съвместим с всички устройства с micro USB, а максималният изходен ток е 3А. Скорост на синхронизация на данни достига до 480 Mbit/s. В сравнение с други кабели, осигуряващи 5 В / 2,4 И магнитен USB кабел ускорява процеса на осигуряване на безопасна зареждане На 5v / 3 А (с 25% по-бързо). [Силна магнитна дизайн с led подсветка] 4-крак магнитен кабел има сверхмагнитными свойства, за да се избегне я изключите.Led подсветката е предназначен, за да ви е по-лесно намиране на кабели в тъмното, а мека светлина не ще алармата на сън. [Управление с една ръка] Магнитен кабел micro usb ви позволява да управлявате със зарядно, кабел с една ръка за включване / изключване на зареждане. това е удобно и безопасно шофиране.Това е най-добрият избор за шофьори, със зрителни увреждания, възрастни хора и инвалиди.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория