• Ново
Безжично зарядно за Кола HINOVO, кола закопчалка за iPhone, Преносимо и въртящо се на 360 °, Кола за бърза безжична зареждане на iPhone с мощност 15 W, Безопасно Зарядно за Кола н?

Безжично зарядно за Кола HINOVO, кола закопчалка за iPhone, Преносимо и въртящо се на 360 °, Кола за бърза безжична зареждане

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

【Завъртане на телефона на 360 ° и управление с една ръка】 Определяне на телефон HINOVO за кола прави живота по-удобен Въртене на 360 ° може да бъде лесно адаптиран към повечето потребителски настройки.За навигация переключайтесь между портретна и пейзажна ориентация с една ръка. 【Безжична бързо зареждане с мощност 15 W】 Нашето безжично автомобилно закопчалка за iphone поддържа безжична бързо зареждане с мощност 15 W, което позволява бързо зареждане на iphone 13 Mini с 40% за 30 минути, а за пълно зареждане отнема само 1 час и 50 минути, че перфектно помага да спестите време за зареждане в движение.Освен това, решение за защита от магнитни смущения прави безжично зарядно за кола не влияе на сигнала на мобилния телефон. 【Лесен монтаж и регулиране на ъгъла на преглед】 Вграден магнитен клип за наредба на пантите осигурява лесна настройка и регулировка, трябва само с една ръка, постави скоба на притежателя на телефона в отдушник на колата, за да го повали.И удобно конфигуриране на зарядната панел под най-добрия ъгъл на видимост. 【Защитен диск със силна магнитна чрез адсорбция】 Това за определяне на Mag-Safe снабдена с мощни магнити, със силна задръжте сила, равна на 5 части на тегло i Phone13, сигурно удерживающими вашия телефон за неравен път.Освен това, с калъф за телефон Hinovo magnovo той ще осигури по-силна магнитна сила. [Че получавате] Hinovo MC1-2 в хартиена опаковка, кабел за зареждане с USB-C USB-C, ръководство на потребителя. [Нашата услуга] Автомобилното магнитно безжична определяне на Hinovo осигурява безпроблемна гаранция за срок от 24 месеца.Просто се свържете с нас или можете директно да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти, използване на електронна поща, посочен върху опаковката на вашия продукт.Съвместим с : i Phone 14, i Phone 14 Plus, i Phone 14 Pro Max, i Phone 14 Pro, i Phone 13, i Phone 12, Pro, Pro Max, Mini i Phone с технологията Mag Safe), а също така е съвместим с чехлами Mag Safe. 【Завъртане на телефона на 360 ° и управление с една ръка】 Определяне на телефон HINOVO за кола прави живота по-удобен. Въртене на 360 ° може да бъде лесно адаптиран към повечето потребителски настройки.За навигация переключайтесь между портретна и пейзажна ориентация с една ръка. 【Безжична бързо зареждане с мощност 15 W】 Нашето безжично автомобилно закопчалка за iphone поддържа безжична бързо зареждане с мощност 15 W, което позволява бързо зареждане на iphone 13 Mini с 40% за 30 минути, а за пълно зареждане отнема само 1 час и 50 минути, че перфектно помага да спестите време за зареждане в движение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория