• Ново
Дрешки за малки Момичета MIGUU, Разкроена Панталони за Малки Момичета, Мрежести Гащеризони с Цветя, Гащеризон с Дълъг Ръкав + Разкроена Панталони с Превръзка на глава?

Дрешки за малки Момичета MIGUU, Разкроена Панталони за Малки Момичета, Мрежести Гащеризони с Цветя, Гащеризон с Дълъг Ръкав +

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

1Сгъваема закопчалка. Материал : Дрешки за малки момичета, изработена от смес на памук, удобна, мека, дишаща, приятна за кожата материя. Характеристики : Гащеризон с дълъг ръкав в окото с цветен модел, разкроена панталони, превръзка на главата си, вашето дете ще бъде по-мил и очарователен.Причина : Подходящи за ежедневието, на улицата, на парти, фотография, семейна сбирка, на фестивала и подарък за рожден ден и т., Размер : есен облекло за новородени момиченца, дрехи за малките момичета 0-3 месеца, дрехи за малките момичета 3-6 месеца, есен облекло за момичета 6-9 месеца, есенна дрехи за малките момичета 9-12 месеца.Пакет включва : 3 бр. дрехи за малките момичета за есен-зима : 1 бр. гащеризон с дълъг ръкав в окото с цветен модел + 1 бр. разкроена панталони + превръзка на главата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория